Emekli Öğretmen Ayhan Devrez’e Veda Töreni

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 40 yıl boyunca meslek dersleri öğretmenliği yapan Ayhan Devrez (65), emekliliğe ayrıldı. Okuldan öğrencileri ve meslektaşları tarafından gözyaşları ve alkışlarla uğurlanan Devrez, unutulmaz bir veda töreniyle emeklilik yolculuğuna başladı.

Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen veda etkinliğinde, yüzlerce öğrenci son ders zilinin çalmasıyla birlikte koridorlarda toplandı ve Devrez'i okuldan ayrılana kadar coşkulu alkışlarla onurlandırdı. Duygusal anlar yaşayan Devrez, öğrencilerine ve meslektaşlarına teşekkür ederek gözyaşlarını tutamadı. Bazı öğretmenler ve öğrenciler de Devrez'in vedası sırasında duygusal anlar yaşadı.

Veda etkinliğine katılan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Toğrul, Ayhan Devrez'in kendisinin de öğretmeni olduğunu belirterek, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ve öğrencileri hayata hazırlayan öğretmenlerin gerçek anlamda gönül elçisi olduğunu vurguladı. Toğrul, Devrez'in uzun yıllar boyunca bu kutsal görevi başarıyla yerine getirdiğini ve yüzlerce öğrenci yetiştirdiğini ifade ederek, onun öğrencisi olmaktan duyduğu gururu dile getirdi. Devrez'e meslek hayatı boyunca verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Toğrul, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Yerel Haberler Kastamonu Eğitim Yaşam Tosya

"
Benzer Videolar