Elif ve Arkadaşları 2: Perişler Vizyona Girdi

'Elif ve Arkadaşları 2: Perişler' adlı animasyon filmi, Türkiye'nin sinemalarında gösterime girdi.

Çizgi film severlerin büyük beğenisini kazanan "Elif ve Arkadaşları" serisinin ikinci filmi, "Elif ve Arkadaşları: Kapadokya"nın devamı niteliğinde. Küçük izleyicileri büyüleyici bir görsel şölen bekliyor.

"Temiz içerik" anlayışıyla hazırlanan film, uzman psikolog ve pedagogların desteğini aldı. Animasyon sektöründe ilk kez kullanılan birçok teknik, filmde yer alıyor.

"Elif ve Arkadaşları 2: Perişler"in yönetmeni ve yapımcısı İsa Doğmuş, filmin özgün ve keyifli bir hikaye sunduğunu belirtiyor.

Doğmuş, "50 kişilik ekibimiz, çocukların hayal dünyalarına hitap eden hikayeyi sinemaya taşımak için büyük bir çaba sarf etti. Film, çocukların problem çözme becerilerini geliştirmelerine, zorluklar karşısında pes etmemeye, takım çalışmasının önemini kavramalarına ve düşünsel ufuklarını genişletmelerine yardımcı olacak unsurlar içeriyor. Ayrıca çocuklarımızı sanal dünyadan uzaklaştırıp, beyaz perdeye çekmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Filmin konusu ise şöyle: Kapadokya maceralarından dönen Elif, odasında oyuncak ayısıyla oynarken gizemli bir şekilde Periş ve yaramaz arkadaşı Tini ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma, Elif'in hayatını alt üst ediyor. Periş ve Tini'nin gelişiyle birlikte Elif ve arkadaşları, yaklaşan dans yarışması için prova yapmaya çalışırken bir dizi komik ve eğlenceli olay yaşanıyor. Perişlerin gizemli dünyası Zerre'ye geri dönme çabaları ve Münevver teyzenin meraklı gözlemleri olayları daha da karmaşık hale getiriyor. Zerre'de düzenlenen tornet yarışması ve yeryüzündeki dans yarışması, iki dünyayı birbirine bağlayan heyecanlı bir maceraya dönüşüyor. Perişlerin yeryüzünde fazla kalamama ve hastalanma tehlikesi, Elif ve arkadaşlarını zamanla yarışan bir maceranın içine sürüklüyor. Dans konusunda uzman olan Periş, Elif ve arkadaşlarına büyük bir yardım sunuyor. Filmin finalinde, modern ve yöresel dans figürlerinin birleştiği sahne, izleyicileri hem eğlendirecek hem de duygulandıracak.

Elif ve Arkadaşları 2: Perişler Vizyona GirdiKaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Türkiye Kültür Eğitim Sinema

"
Benzer Videolar