Edirne’de Alkollü Sürücüyle Tır Çarpıştı: 3 Yaralı

Edirne'de meydana gelen bir trafik kazasında otomobil ile demir yüklü bir tır çarpıştı. Kazada üç kişi hafif yaralandı. Kazanın sorumlusu olarak belirlenen otomobil sürücüsünün, 5.46 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin daha önce de el konulduğu tespit edildi.

Kaza, Edirne-Havsa D-100 karayolu üzerinde, yeni Kırklareli kavşağında gerçekleşti. Semih B. yönetimindeki 22 EF 823 plakalı otomobil, Ramazan B. tarafından kullanılan, ham inşaat demiri yüklü tır ile çarpıştı. Olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada hafif yaralanan üç kişiye ambulans içerisinde tedavi uyguladı.

İtfaiye ekipleri, kaza yapan araçları kontrol ederek gerekli önlemleri aldı. Jandarma ekipleri ise tek şeritten ulaşımı sağlamak ve olası olumsuzlukları önlemek için trafik kontrolü gerçekleştirdi. Polis ekiplerinin yaptığı alkolmetre testinde, otomobil sürücüsü Semih B'nin 5.46 promil alkollü olduğu ve ehliyetine daha önce el konulduğu belirlendi. Sürücü Semih B'ye 20 bin lira idari para cezası uygulandı.

Trafik Kazaları D-100 Karayolu Yerel Haberler Güvenlik Otomobil 3-sayfa edirne Hukuk Havsa Kaza

Benzer Videolar