Dünyaca ünlü model kendisiyle dalga geçti! Sosyal medya yıkıldı

Dünyaca ünlü model Hailey Bieber paylaşımlarıyla kendinden söz ettiriyor. 2018 yılında Justin Bieber ile dünyaevine giren Hailey Bieber kendisiyle dalga geçti.

Şarkıcı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, 2018 yılında evlendikten sonra geçtiğimiz ay ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı. Çift bebeklerine Jack Blues adını vermişti.

Hailey Baldwin Bieber, verdiği bir röportajda hamileliğini saklamaya çalışmadığını, hamilelik deneyimini dışarıda yaşamak istediğini belirtmişti. "Muhtemelen hamileliğimin sonuna kadar saklayabilirdim ama hamileliğimin tadını dışarıdayken çıkaramamanın stresini yaşamak istemedim. Büyük sırrı saklıyormuşum gibi hissettim ve bu bana hiç de iyi hissettirmedi. Dışarı çıkıp hayatımı yaşama özgürlüğünü istedim" diyen ünlü model, hamilelik sürecini özgürce yaşamış ve bu deneyimi takipçileriyle paylaşmıştı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hailey Bieber, eğlenceli bir paylaşımla takipçilerini güldürdü. Kendisiyle dalga geçen bu paylaşım, binlerce beğeni aldı.

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 5. yılını kutlamıştı.

İşte Hailey Bieber'ın sosyal medyada paylaştığı o gönderi.

 

 

Benzer Videolar