Düğün Yolunda Kaza: Ebrar Melike Bal Hayatını Kaybetti

Amasya'da meydana gelen trajik bir trafik kazasında, genç bir kadın hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Ebrar Melike Bal, dün saat 16.30 sıralarında Mahmatlar köyü yakınlarında, eşinin kullandığı otomobilin kontrolden çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybetti.

Kazada, otomobil çelik bariyerlere çarpmış, takla atarak tarlaya uçmuş. Ebrar Melike Bal'ın eşi İsmail Bal (30) ve 7 aylık oğlu Mirza Bal yaralanmış. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Ebrar Melike Bal'ın durumu ağırlaşması nedeniyle kurtarılamadı. Eşi İsmail Bal ve oğlu ise sabah saatlerinde taburcu edildi. Ebrar Melike Bal'ın cenazesi, ailesi tarafından Amasya'dan alınarak memleketi Kahramanmaraş'a götürüldü. Cenaze, ikindi vakti Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Boztopraklı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ebrar Melike Bal'ın ailesi, kaza günü Kahramanmaraş'ta, Ebrar Melike Bal'ın erkek kardeşinin düğününe katılmış. Kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Bu acı olayda, ailenin düğün anısına kalan tek şey, orada çekilmiş aile fotoğrafları oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Otomobil 3-sayfa Sağlık Güncel Amasya Kaza

"
Benzer Videolar