Dua Lipa imaj değişikliğine gitti Instagram’dan beğeni yağdı! ‘Köklerime geri döndüm’

Dünyanın en popüler isimlerinden biri olan 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Dua Lipa eski haline döndü. Instagram hesabından paylaşım yapan Dua Lipa binlerce beğeni aldı.

İngiliz şarkıcı Dua Lipa, kökenlerine geri dönerek saç rengini değiştirdi. Uzun süre kızıl saçlarıyla bilinen Lipa, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına yeni imajını gösterdi. "Köklerime geri döndüm" diyen Lipa'nın yeni hali binlerce beğeni aldı.

Dua Lipa'nın kızıl saçlı hali...

Popüler şarkıcı, fit görünümünün sırrını da açıkladı. Yoğun bir fitness programı uygulayan Lipa, düzenli egzersiz yapmanın önemini vurguluyor. Yürüyüş, yoga, pilates ve boks gibi çeşitli aktiviteleri hayatına entegre eden Lipa, yüksek yoğunluklu antrenmanlar da yapıyor.

Dua Lipa, özellikle karın kaslarını güçlendirmek için yoğun günlerde bile yüksek enerjili ve hızlı egzersizlere yer veriyor. Zamanı kısıtlı olduğunda ise 15 dakikalık HIIT antrenmanını güne başlamadan önce yapmayı tercih ediyor.

Fitness programının yanı sıra Lipa'nın beslenmesi de sağlıklı bir yaşamın önemli bir parçası. Kahvaltıda yumurtayı tercih eden Lipa, gün boyunca çeşitli meyveler tüketiyor. Antrenmanlarından önce kaju ezmesi ve muz tüketen Lipa, öğle yemeğinde ise bol sebzeli tavuk salatası ve soğuk meyve suyu tercih ediyor.

 

Benzer Videolar