Dorukhan Toköz'den olay Beşiktaş açıklaması! Beni çok üzdüler

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Dorukhan Toköz, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Şu an Eyüspor'da forma giyen deneyimli futbolcu, Beşiktaş'ta...

Bir zamanlar Beşiktaş'ın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Dorukhan Toköz, bir yayın kuruluşuna röportaj verdi. Beşiktaş kariyeri hakkında açıklamalar yapan Dorukhan, ayrılış sürecini detaylı bir şekilde anlattı.

"Beşiktaş'ta geçirdiğim dönem benim için çok özeldi. Harika bir takım arkadaşlığı ve ortam vardı, çok mutluydum. Ancak ayrılık kararı almak zorunda kaldım. Bana yapılan muamele hiç hoş değildi. Büyük paralar hiçbir zaman istemedim, para yüzünden ayrılmadım. Beni çok üzdüler." dedi.

"Beşiktaş'ta kalmak istiyordum, ancak sakatlandıktan sonra yaşadıklarım anlatılacak gibi değil. 'Bu kulüpten gideceğim, isterseniz dünyanın en büyük paralarını verin, kalamam' dedim. Yaşananları anlatırsam herkes beni haklı çıkarır. Bir insanı bu kadar değersizleştirmek, saygısızlık yapmak kabul edilemez. Taraftarı ve kulübü çok sevdim, bu yüzden şampiyonluk kutlamasında Sezen Aksu'nun 'Gidiyorum' şarkısını seçtim." diye ekledi.

Eyüpspor'un ligdeki durumunu değerlendiren Dorukhan, teknik direktör Arda Turan için "Arda Turan'ın saha içindeki antrenman metodu çok iyi, çok sıkı çalışıyoruz." dedi. Trabzonspor kariyeri hakkında da konuşan deneyimli futbolcu, "Trabzonspor'da oynarken şampiyon olacağımıza çok inanmıştım. Harika bir ortam vardı, şehir kenetlenmişti. Her zaman 'Dorukhan attı, şampiyonluk geldi' cümlesinin hayalini kuruyordum. 'Acaba olur mu?' diye düşünürdüm." ifadelerini kullandı.

"O golü attığım an hayatımın en güzel anlarından biriydi. Golle birlikte şampiyon olmamız asla unutamayacağım bir şeydi. Sonrasında harika kutlamalarla unutulmaz günler yaşadık." diyerek sözlerini tamamladı.

Benzer Videolar