Donald Trump, anketlerde önde gittiğini savunarak rakibi Kamala Harris'le canlı yayında yeniden tartışmayı reddetti | Dış Haberler

ABD'de Donald Trump ve Kamala Harris arasında gerçekleşecek başkanlık seçimine bir aydan kısa süre kaldı. Trump ve Harris 10 Eylül'de canlı yayında ilk kez karşı karşıya gelmişti. Harris Trump'la tekrar karşı karşıya gelmek isterken, Trump, anketlerde önde gittiğini savunarak rakibi Kamala Harris'le canlı yayında yeniden tartışmayı reddetti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile bir canlı yayında daha tartışma yapmayı reddetti. Anketlerde önde olduğunu iddia eden Trump, daha fazla tartışmaya gerek duymadığını belirtti.

Trump, kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı açıklamada Fox News'ün tartışma teklifini reddetti. Trump, son iki tartışmayı kazandığını ve anketlerde farkın açıldığını savundu.

"RÖVANŞ OLMAYACAK"

Trump, "Rövanş olmayacak. Zaman çok geç, oylama başladı bile. Kamala, Biden'dan farklı bir şey yapmayacağını zaten açıkladı. Tartışılacak bir şey yok." şeklinde konuştu.

Fox News, ay sonunda Trump ve Harris'i canlı yayında bir tartışma programında buluşturmayı teklif etmişti.

Trump, Harris'ten önce Joe Biden ile 27 Haziran'da ilk canlı yayında tartışmış, 10 Eylül'de ise Harris ile yaklaşık 1,5 saat süren bir tartışmaya katılmıştı.

İlk tartışmada taraflar, iç politika, ekonomi, sınır güvenliği ve dış politika gibi konularda görüşlerini paylaşmıştı.

Benzer Videolar