Dilber ve İnci Tanelerini anlattı! ‘Yıllar önce onu çözmüş’

“Herkes yer içer, hesabı Dilber öder” repliğiyle Türkiye’nin gündemine oturan ‘İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, “Başına ne gelirse gelsin, kendinle dalga geçebileceğini öğretti bana” dedi.

## İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: "Oyunculuğumu Açan Bir Set"

Kanal D'nin reytinglerde zirveyi bırakmayan dizisi "İnci Taneleri"nin sevilen oyuncusu Hazar Ergüçlü, ikinci sezon öncesinde samimi açıklamalar yaptı.

Cosmopolitan Türkiye'ye konuşan Ergüçlü, projesini oyunculuk kariyerinde önemli bir adım olarak niteledi. Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan diziyle çalışmanın kendisine çok şey kattığını belirten Ergüçlü, "Yıllar önce çözülmüş olan bir konuyu, çok uzun uğraşlarla ancak ulaşabileceğim iki kelimelik bir cümleyle bana gösterdi." dedi.

Dilber karakterini canlandırmanın kendisine birçok ders verdiğini vurgulayan oyuncu, "Çocuksu bir karakter. Her şeye rağmen, her an kendinle dalga geçilebileceğini öğretti bana. Her felaketin hemen ardından espri yapabiliyor. Yetişkin olmayan bir insanın bu kadar esnek olması çok dikkat çekici." ifadelerini kullandı.

Hikayesi kadar karakterleriyle de konuşulan "İnci Taneleri", yeni sezona ve kadrosuna katılan yeni isimlerle yakında Kanal D'de olacak.

'İNCİ TANELERİ' 2. SEZON İLE YAKINDA

İkinci sezonun tanıtım filminde "O gün başlayan savaşın nelere mâl olacağını tahmin etmek kolay değildi" cümlesi ile başlayan bir sahneyle Azem'in hapishanede bitkin bir halde görülmesi dikkat çekiyor.

Tanıtım filmine "Bir garipsin şu dünyada. Gülme gülme ağla gönül" kasidesi eşlik ediyor. Bu kaside, yeni sezonda neler yaşanacağına dair ipuçları veriyor. Tanıtım filmi, Azem'in "Nerede kalmıştık?" sorusuyla sona eriyor.

GÜNDEM BELİRLEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezonda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan "İnci Taneleri", özellikle Dilber'in pavyon dansıyla Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Karısını öldürmekle suçlanan edebiyat öğretmeni Azem'in hayata tutunma hikayesini anlatan dizi, bu sezon da iddialı geliyor.

GÜÇLÜ KADRO

Dizinin kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler yer alıyor. İkinci sezonda ise sürpriz isimler kadroya katılıyor. Projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, ikinci sezonuyla yakında Kanal D'de olacak.

Benzer Videolar