Devrim Özkan ile Lucas Torreira uzun ayrılığın ardından yeniden aşka yelken açmışlardı: Her şey yolunda

Devrim Özkan, Lucas Torreira ile devam eden ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı. Devrim Özkan, muhabirin Lucas Torreira sorusuna da Çok güzel her şey yolunda yanıtını verdi.

Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami kentinde görüntülendiği Galatasaray futbolcusu Lucas Torreira ile olan ilişkisi hakkında sorulan bir soruya, "Her şey göründüğü gibi" şeklinde yanıt vermişti. Bu sözler, ikilinin bir süredir gizlemeye çalıştıkları ilişkinin resmen duyurulması anlamına geliyordu.

Haberin Devamı

Aşklarını doludizgin yaşayan çift, sosyal medyada paylaştıkları romantik anlarla sık sık gündem olmuştu. Ancak geçtiğimiz Ocak ayında ikiliden beklenmedik bir haber geldi.

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkmaları ve birlikte oldukları fotoğrafları silmeleri, ayrılık dedikodularını hızlandırdı. Kısa süre sonra, Torreira ve Özkan'ın ilişkilerinin sona erdiği kesinleşti.

Ancak ayrılığın acısına dayanamayan ikili, 8 aylık bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldi.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Ünlü çift, son olarak Devrim Özkan'ın 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeniden gündeme geldi. Özkan, havuzda Torreira'nın sırtına çıkmış halde çekilmiş bir fotoğrafı, "Aşkım" notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Futbolcunun da "Seni seviyorum sevgilim" yorumuyla karşılık verdiği fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin romantik fotoğrafına yorum yağdırdı.

'HER ŞEY YOLUNDA'

Güzel oyuncu, yeni filmi Mavi Mağara'da canlandırdığı karakter hakkında "Arkeolog genç bir aşık, biraz da mücadeleler olacak" açıklamasını yaptı. Lucas Torreira hakkında sorulan soruya ise "Çok güzel, her şey yolunda" cevabını verdi.

Benzer Videolar