Dev derbi sonrası soyunma odasını bastılar! Ortalık böyle karıştı…

Sırbistan Süper Lig'in 9. haftasında Partizan, evinde Kızılyıldız ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin, ezeli rakibine taraftarı önünde 4-0 mağlup olması sonucu...

Dün akşam, Sırbistan Süper Ligi'nde Avrupa'nın en ateşli derbilerinden biri olarak kabul edilen Partizan-Kızılyıldız karşılaşması gerçekleşti. Son üç maçında galibiyet elde edemeyen Partizan, bu önemli mücadelede kötü gidişatını kırmayı hedefliyordu ancak istediğine ulaşamadı.

FARKLI MAĞLUBİYET

Partizan, kendi taraftarlarının önünde ezeli rakibi Kızılyıldız'a 4-0 gibi ağır bir skorla yenildi. Göztepe'nin eski futbolcusu Cherif Ndiaye, hat-trick yaparak Kızılyıldız'ın galibiyetinde büyük rol oynadı. Konuk takımın diğer golünü ise Silas kaydetti. Bu sonuçla birlikte Kızılyıldız, Sırbistan Süper Ligi'nde puanını 22'ye yükselterek liderliği ele geçirdi. Dört maçtır galibiyetten uzak kalan Partizan ise 11 puanla 9. sırada yer aldı.

PARTİZAN TARAFTARLARININ SOYUNMA ODASI İŞGALİ

Sırbistan'da adeta hayatı durduran Partizan-Kızılyıldız derbisi, yine olaylarla gölgelendi. Maçı kaybeden ev sahibi Partizan'ın taraftarları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 4-0'lık ağır mağlubiyetin ardından, maçın son düdüğü çalmasıyla birlikte Partizan taraftarları soyunma odasına baskın düzenledi.

STANOJEVIC YARALANDI

Soyunma odasında camları kıran taraftarlar, teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in yaralanmasına neden oldu. Stanojevic'in yüzünde ve boynunda kesikler oluştu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Berabere kalsaydık gelmezdim, ama 4-0 kaybettik, bu yüzden kaçmamak için geldim. Üzgün taraftarlar camı kırdı, cam bize geldi ve beni kesti, fiziki bir çatışma yaşanmadı" dedi.

Benzer Videolar