Denizli’de uçuruma yuvarlanan otomobil 4 kişiye mezar oldu

Denizli'nin Çal ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, 200 metrelik bir uçuruma yuvarlanan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenler arasında otomobil sürücüsü Adnan Tekeci (61), eşi Hatice Tekeci (57), kayınpederi Osman Nalçacı (80) ve eşi Kerime Nalçacı (75) bulunuyordu.

Virajı Alamayınca Uçurumdan Yuvarlandı

Olay, Çal ilçesi Sakızcılar Mahallesi Darıdere mevkisinde sabah saat 08.00 sıralarında gerçekleşti. 200 metrelik uçurumdan yükselen dumanı fark edenler, aşağıda bir otomobil olduğunu gördüler. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede 20 NF 305 plakalı otomobilde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri, ölüleri otomobilden çıkarmak için çalışmalarını sürdürdü.

Balık Yemeye Gidiyorlardı

Edinilen bilgilere göre, kazazedeler dün akşam saat 17.00 sıralarında Adnan Tekeci'nin kullandığı otomobille Çal ilçesinin kırsal Hançalar Mahallesi'nden Sakızcılar Mahallesi'ndeki bir restorana balık yemeye gitmek için yola çıkmışlardı. Akşam eve dönmeyince yakınları jandarmaya başvurmuştu. Jandarma ekiplerinin bölgedeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu kazanın dönüş yolunda değil, giderken meydana geldiği belirlendi. Kazanın, Tekeci'nin virajı alamaması sonucunda meydana geldiği tahmin ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Denizli Çal Acil Durum Otomobil Güncel Haberler

"
Benzer Videolar