DOLAR 34,1793 0%
EURO 38,2175 0.11%
ALTIN 2.922,840,10
BITCOIN 2242262-0.05619%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

05:28

SABAHA KALAN SÜRE

Deniz Çoban'dan Fenerbahçe – Union SG maçının hakem yorumu: İkisinde de doğru karar!
10 okunma

Deniz Çoban'dan Fenerbahçe – Union SG maçının hakem yorumu: İkisinde de doğru karar!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Belçika ekibi Union SG'yi konuk ettiği müsabakayı 2-1 kazandı. Zorlu maçın ardından yazarımız Deniz Çoban, maçın hakemi Benoit...

ABONE OL
Eylül 27, 2024 07:34
Deniz Çoban'dan Fenerbahçe – Union SG maçının hakem yorumu: İkisinde de doğru karar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Union SG’yi 2-1 mağlup ederek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Maçın ardından Fenerbahçe taraftarları, hakem Benoit Bastien’in performansını merak etti. Deneyimli yazarımız Deniz Çoban, hakemin performansını yakından takip etti ve izlenimlerini paylaştı.

Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien, karşılaşmanın düdük çalan ismiydi. Kendisine Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu, aynı ülke federasyonundan yardımcılık yaptı. Dördüncü hakemlik görevini ise Mathieu Vernice üstlendi.

İşte Deniz Çoban’ın hakem değerlendirmesi:

Deniz Çobandan Fenerbahçe - Union SG maçının hakem yorumu: İkisinde de doğru karar

Bastien, karşılaşmayı tecrübesiyle yönetti. Maç boyunca kontrolü elinde tutan hakem, adil ve kararlı bir şekilde maçın akışını yönetti. Oyuncuların saygısını kazanan Bastien, kritik kararlarda doğruyu buldu. Özellikle iki önemli karar, hakemin objektifliğini gözler önüne serdi.

‘Bariz gol şansı vardı’ 

Birinci kritik karar, Fenerbahçe atağında En-Neysri’nin ceza sahasına girmek üzereyken Mac Allister tarafından düşürülmesiyle geldi. Bastien, temasın ceza sahası dışında gerçekleştiğini ve pozisyonda bariz bir gol şansı olduğunu doğru bir şekilde belirledi. Bu pozisyonun sonucunda Union SG’ye kırmızı kart gösterilmesi tartışmasız bir karar oldu.

Konuk ekip lehine çalınan penaltı da hakemin doğru kararlarından biriydi. Osayi-Samuel’in rakibine yaptığı hareket sarı kartı haklı çıkardı ve Fenerbahçeli oyuncuya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterilmesi de hakemin adil ve kararlı bir şekilde uygulamasıyla gerçekleşti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP