Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'da | Dış Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da resmi törenle karşılandı.

Belgrad'a resmi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırp mevkidaşı Aleksandar Vucic tarafından resmi bir törenle karşılandı.

Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Vucic tarafından karşılanan Erdoğan'a, iki ülke milli marşlarının çalınması ve 7 pare top atışı ile resmi karşılama gerçekleştirildi.

Tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vucic, basın mensuplarına poz vererek tokalaştı. Daha sonra, iki lider heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Baş başa görüşme için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geçen Erdoğan ve Vucic, görüşmelerine başladı.

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da hazır bulundu.

Resmi karşılama ve heyet takdiminin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşı Aleksandar Vucic ile görüşmeye başladı.

Benzer Videolar