Cristian Medina transferinde Fenerbahçe'nin rakibi yok!

Radio de Buenos Aires’in direktörü Martin Ribas, Radyospor’a konuştu. Ribas, Porto’nun Cristian Medina’yı istediği iddiaları için, “Portekiz’den Boca’ya teklif...

Fenerbahçe, Cristian Medina'yı yaz transfer döneminde kadrosuna katmayı hedeflemişti ancak başarılı olamamıştı. Ancak, Sarı Lacivertliler, Boca Juniors ve genç yetenekli orta saha oyuncusuyla Ocak ayı için bir anlaşmaya varmıştı. Arjantinli yıldızın ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atması beklenirken, Porto'nun devreye girdiği söylentileri ortaya atılmıştı. Ancak, Radio de Buenos Aires yöneticisi Martin Ribas bu iddiayı yalanladı.

Ribas, "Medina için Fenerbahçe şu anda tek aday" diyerek, "Porto'dan Boca Juniors'a gelen bir teklif olmadığını belirtti. Eğer Fenerbahçe vazgeçmezse, Medina Ocak ayında İstanbul'da olacak. Medina bu transfer için ikna oldu. Mourinho ile çalışacak olmak onun için önemli bir fırsat. Avrupa kariyerine Fenerbahçe'de başlamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Ribas ayrıca, iki kulübün her konuda anlaşmaya vardığını belirterek, "Ödeme planı netleşti. Boca Juniors, 10 milyon Dolar peşin alacak, 5 milyon Dolar taksitlerle ödenecek ve 3 milyon Dolar bonus ödenecek. Anlaşmada ayrıca, oyuncunun gelecekteki satışından elde edilecek gelirin %20'si Boca Juniors'a verilecek. Transferde herhangi bir engel görünmüyor. Boca, Fenerbahçe'nin transferi resmileştirmek için hızlı hareket etmesini bekliyor" şeklinde konuştu.

Benzer Videolar