Cem Garipoğlu’nun mezarından kefen yerine poşet çıktı

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun mezarı, Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir'in talebi üzerine savcılık kararıyla açıldı. Mezardan çıkarılan kafatası ve kemikler Adli Tıp Kurumu'na incelenmek üzere gönderildi. Ancak incelemenin ardından ortaya çıkan bir detay, soruları ve şüpheleri artırdı.

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI AÇILDI

Mezarın açılması sırasında, kemiklerin yanında şeffaf bir naylon poşet bulundu. Avukat Epözdemir, poşetin varlığının, kafatası ve kemiklerin sonradan bir poşet içinde mezara konulmuş olabileceği ihtimalini ortaya çıkardığını ifade etti.

MEZARDAN NAYLON POŞET ÇIKTI

Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mezarda bulunan şeffaf naylon poşete ilişkin olarak, "Bu 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin nasıl, hangi koşullarda ve hangi amaçla mezarın içerisinde bulunduğu tarafımızca anlamlandırılamamaktadır. Mezkur 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon poşetin mezarın içerisinde bulunması, incelemeye esas alınacak olan kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır." dedi.

Avukat Epözdemir, savcılıktan poşete el konulmasını ve üzerinde parmak iziyle DNA incelemesi yapılmasını talep etti.

"KEMİKLERİN DAHA SONRA MEZARIN İÇİNE KONULDUĞUNA DAİR ŞÜPHELER VAR"

Avukatın açıklamasında, mezarda bulunan kemiklerin dağınık ve serbest bir şekilde bulunduğu, kefen veya cesedi çevreleyen bir bezin bulunmadığı da belirtildi. Bu durum, kemiklerin mezarın açılmasından sonra bir poşet içinde mezara konulmuş olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Cem Garipoğlu'nun mezarından kefen yerine poşet çıktıKaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Münevver Karabulut Rezan Epözdemir Cem Garipoğlu İstanbul 3-sayfa Hukuk

"
Benzer Videolar