‘Çatışmaları yüksek toprak hikâyesi’

Kanal D, yeni projelerinden bir tanesi olan Uzak Şehir’i seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol karakterlerinden biri olan Cihan Albora’ya hayat veren oyuncu Ozan Akbaba, diziyi “Çatışmaları yüksek bir toprak hikayesi” olarak değerlendiriyor.

Mardin'in büyüleyici doğasında çekilen yeni dizi "Uzak Şehir" yakında ekranlarda olacak. Ayna Yapım'ın imzasını taşıyan dizinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alırken, yönetmenliği tecrübeli isim Ahmet Katıksız üstleniyor. Yayınlanan tanıtım filmi büyük ilgi gören dizide, Cihan Albora rolünde Ozan Akbaba, Alya Albora rolünde ise Sinem Ünsal yer alıyor.

Haberin Devamı

OZAN AKBABA "CİHAN" OLARAK EKRANLARA DÖNÜYOR

"İlyas Çakırbeyli" ve "Doktor Hakan" karakterleriyle izleyici beğenisini kazanan oyuncu Ozan Akbaba, yeni sezonda "Uzak Şehir"le izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Mardin'in köklü ailelerinden Albora ailesinin başı Cihan Albora'yı canlandıran Akbaba, dizinin "yılın iddialı dizilerinden" biri olacağına inanıyor.

 

ALBORA TOPRAKLARININ SAHİBİ CİHAN ALBORA...

Mardin'in eşsiz güzelliğiyle dizinin hikayesinin buluştuğu "Uzak Şehir", Akbaba'nın canlandırdığı Cihan Albora karakteriyle de dikkat çekiyor. Akbaba, Cihan Albora için şu sözleri kullanıyor: "Bölgenin en güçlü ailesi Albora'nın başı olan Cihan, kendine özgü adalet anlayışıyla hem ailesini bir arada tutuyor hem de topraklarındaki hakimiyetini sağlıyor."

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Alya Albora, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için, cenazesi ve beş yaşındaki oğluyla Kanada'dan Mardin'deki Albora topraklarına geliyor. Ancak bu dönüş, Albora ailesinden bir ayrılışı beraberinde getirmiyor. Albora ailesinin başı Cihan Albora, Alya'nın çabalarına kayıtsız kalsa da çocuğunu alıp gitmesine izin vermiyor. Geçmişin karanlığı, saklı sırlarla dolu bölgenin gerçeğiyle yüzleşen Alya Albora, kendini kocasının ailesiyle büyük bir mücadele içinde buluyor.

AŞK VE AİLE BAĞLARI

Aşk ve aile bağlarının anlatıldığı dizide, Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın yanı sıra Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer gibi isimler de rol alıyor.

YAKINDA KANAL D’DE

Albora ailesinin amansız iktidar mücadelesine tanıklık edeceğimiz "Uzak Şehir", yakında Kanal D'de yayınlanacak.

 

Benzer Videolar