Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti! ‘Risk almak aşktır’

2018 yılında Erkan Kolçak Köstendil ile evlenen ünlü oyuncu Cansu Tosun doğduğu topraklara geri döndü. Oğluyla gittiği Almanya'dan paylaşım yapan Cansu Tosun binlerce beğeni aldı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun, mutlu evliliklerinin tadını Çeşme'de oğulları Marsel ile çıkarıyor. Çiftin keyifli anları basına yansıdı. Çocuk bakımı hakkında Tosun, "Annelerimiz yardımcı oluyor. Marsel de okula başladı. Erkan ile iyi bir uyum yakaladık," dedi.

Cansu Tosun, oğlu Marsel ile bir günlük bir tatil için doğduğu şehir Nürnberg, Almanya'ya gitti. Tosun, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, "Nürnberg'e her gidişimde 16 yıl önceki Cansu'yu hatırlıyorum," dedi.

Ünlü oyuncu, duygusal paylaşımında, "İlk yirmi yılım Nürnberg'de geçti. Oraya her gittiğimde 16 yıl önceki Cansu'yu hatırlıyorum. Hayatımın yönünü nasıl değiştirdiğimi, hiçbir tereddüt etmeden sadece o inanca tutunup hiç kimseyi tanımadığım İstanbul'a gelen Cansu'yu hatırlıyorum. Risk almak aşktır. Şimdi oğlum Marsel ile çocukluğumu hatırlamak, anmak ve ona anlatmak..." ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki oyuncu Cansu Tosun, Nürnberg, Almanya doğumlu.

Benzer Videolar