Cannes dönüşü sevgilisini yalnız bırakmadı!

Ortalıkta adam kalmadı dedikten kısa süre sonra Kubilay Aka ile sevgili olan Hafsanur Sancaktutan, Cannes Film Festivali dönüşü İstanbul Havalimanı’nda sevgilisiyle görüntülendi.

Hafsanur Sancaktutan, 24 yaşında ve yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz Temmuz ayında aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırmıştı. Sancaktutan, "Kimse yok, açık açık söyleyeyim. Hiç kimse yok" diyerek bekar olduğunu belirtmişti.

Ancak kısa bir süre sonra Sancaktutan'ın meslektaşı Kubilay Aka ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları ortaya atıldı. Çift, ilk kez Çengelköy'de bir restorandan çıkarken objektiflere takılmıştı.

"ŞU AN YERİ DEĞİL"

Gazetecilerin Cannes Film Festivali deneyimleri hakkında sorularına Kubilay Aka, "Harika geçti. Ancak yaşanan bazı olaylar bizi çok üzdü. Bu tür şeyleri lanetliyoruz. Ülkemizi temsil ederken böyle olayların yaşanması hoş değil, sevinemiyoruz" şeklinde yanıt verdi. Hafsanur Sancaktutan ise, "Daha sonra konuşabiliriz, şu an uygun değil" diyerek soruları geçiştirdi.

Benzer Videolar