DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! İngilizler 'Özel Haber' diyerek duyurdu: Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi
6 okunma

CANLI TRANSFER SON DAKİKA! İngilizler 'Özel Haber' diyerek duyurdu: Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi

Süper Lig'de ilk haftanın başlamasına günler kala, tüm gözler transfer görüşmelerine çevrilmiş durumda. Orta sahayı takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 07:34
CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! İngilizler 'Özel Haber' diyerek duyurdu: Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:30 08 Ağustos 2024 BEŞİKTAŞ’TAN KARSDORP’A TEKLİF

Beşiktaş, Süper Kupa zaferinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan La Gazzetta Dello Sport’a göre, Roma’nın kadro dışı bırakmak istediği Rick Karsdorp için siyah-beyazlılar harekete geçti. Oyuncuyu kadrolarına katmak için Beşiktaş, cazip bir teklif sunmuş durumda.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:30 08 Ağustos 2024 İNGİLİZLER DUYURDU: ZAHA İÇİN SÜRPRİZ TEKLİF

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’a transfer olan Wilfried Zaha, teknik direktör Okan Buruk’un planlarında yer almıyor. İngiliz basını, Fildişi Sahilli yıldızla ilgili çarpıcı bir haber yayınladı.

Daily Telegraph’ın haberine göre, Crystal Palace, Zaha’yı Galatasaray’dan kiralamak için bir teklifte bulundu. Haberde, 31 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz yaz Palace’tan ayrılıp Galatasaray’la yüksek bir anlaşma imzaladığı, ancak bir yıl sonra her iki tarafın Zaha’nın yeni seçenekler arayabileceği konusunda anlaştığı belirtiliyor. Zaha’nın yüksek maaşı nedeniyle Galatasaray’ın yaklaşık 9 milyon sterlinlik bir kiralama ücreti talep ettiği ifade ediliyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:00 08 Ağustos 2024 GALATASARAY’DA SOLA YENİ ADAY

SOLA ASİST KRALI: LEIF DAVIS

Derrick Köhn’ün transferi gerçekleşirse, Galatasaray sol bek arayışlarını hızlandıracak. Gündemdeki isimlerden biri ise Leif Davis. Ipswich Town’da forma giyen sol bek için ilk temaslar kuruldu. 24 yaşındaki oyuncunun durumu soruldu.

Son iki sezonda 86 maça çıkan Davis, 5 gol atıp 35 asist yaparak kalitesini kanıtladı. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Galatasaray’ın Davis’i transfer etmek için Şampiyonlar Ligi’ne katılma avantajını kullanacağı öğrenildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:30 08 Ağustos 2024 GALATASARAY ALAMAMADI, FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Fenerbahçe, transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerini hızlandırdı. Listenin başında yer alan Sofyan Amrabat için Fiorentina’nın 15 milyon Euro bonservis ücreti talep etmesi, oyuncunun da 5 milyon Euro yıllık maaş isteği ve Manchester United’a gitme hedefi nedeniyle görüşmeler yavaşladı.

Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe, rotasını Burnley’den Sander Berge’ye çevirdi. Norveçli futbolcunun transferine sıcak bakmasıyla görüşmeler yoğunlaştı ve Fenerbahçe 15 milyon Euro’luk bir teklif hazırladı.

Zenit, Wendel için yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaray’ın da istediği Brezilyalı orta saha için Fenerbahçe’nin Zenit ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Başkan Ali Koç’un Rus kulübüyle yakın ilişkileri transfer görüşmelerini kolaylaştırabilir.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP