DOLAR 34,0055 -0.19%
EURO 38,0709 0.38%
ALTIN 2.825,980,84
BITCOIN 21536914.95251%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER|                     Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya!
8 okunma

CANLI TRANSFER| Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya!

Süper Lig'in ilk haftası geride kaldı ve ilk haftayı Beşiktaş lider bitirdi. Takımlarda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Beşiktaş, kadrosunu...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 09:36
CANLI TRANSFER|                     Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor, Fransız Savunmacıya Göz Kırptı!

Trabzonspor, yeni sezona Sivasspor ile berabere kalarak başladı. 1 puanla başlayan bordo-mavililer transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gözler, Fransız ekibi Le Havre’de forma giyen genç stoper Etienne Youte Kinkoue’ye çevrildi.

Trabzonspor, 22 yaşındaki stoperle prensipte anlaşma sağladı. Ancak Fransız ekibinin 6.5 milyon Euro’luk bonservis beklentisi transferin önünde engel olarak duruyor. Trabzonspor, bu bedelin düşürülmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Kinkoue, geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile anlaşma aşamasına gelmişti ancak transfer gerçekleşmemişti. 1.96 boyundaki Kamerun asıllı Fransız stoper, Trabzonspor’un scout ekibinden tam not almış durumda. Kulüp yetkilileri, Kinkoue’nin gelecek 1-2 yıl içinde yüksek bir bedele satılabileceğine inanıyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

## Galatasaray’da Sürpriz Ayrılık mı?

Galatasaray’da Faslı yıldız Hakim Ziyech’in geleceği belirsizliğini koruyor. Ziyech’in menajeri, Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede oyuncusu için Körfez ülkelerinden talep olduğunu ve teklif getirebileceğini belirtti.

Galatasaray yönetiminin de Ziyech’in yüksek maaşından kurtulmak için ayrılığa sıcak baktığı ve gelecek teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulan Ziyech, 23 maçta 8 gol ve 4 asistle oynadı.

Ziyech’in geleceği önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

## Fenerbahçe’ye Rekor Transfer Teklifi!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için en yüksek teklifi Brighton yaptı. Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Fenerbahçe yönetimi bu cazip teklife rağmen Ferdi’yi kadroda tutmak istiyor.

Manchester United da Ferdi için resmi bir teklifte bulundu. Bu teklifin Brighton’ın teklifinden düşük olduğu ancak ilerleyen günlerde artabileceği öğrenildi. Ferdi’nin, kulüpler anlaşması halinde Manchester United’a gitmeye daha sıcak baktığı belirtiliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ferdi’nin takımda kalmasını istediğini ancak kararın kulüp yönetiminde olduğunu belirtti.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

## Beşiktaş ve Galatasaray Transferde Yüz Yüze!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray, PSV forması giyen Olivier Boscagli için yarışıyor. Hollanda basınından Eindhovens Dagblad’a göre, iki kulüp de 26 yaşındaki oyuncunun transferi için girişimlerde bulunuyor.

Boscagli, PSV’nin en tecrübeli oyuncularından biri olarak gösteriliyor ve bu sezon takımdan ayrılmasının beklendiği belirtiliyor. 27 milyon Euro piyasa değeri olan Boscagli’nin PSV ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.