DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21557190.26908%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI 🔴                    İstanbul devinden Ansu Fati bombası! Lionel Messi'nin veliahtı geliyor…
19 okunma

CANLI 🔴 İstanbul devinden Ansu Fati bombası! Lionel Messi'nin veliahtı geliyor…

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ikinci haftası dün akşam Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçla başladı. Bu akşam Fenerbahçe, yarın akşam ise...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 10:34
CANLI 🔴                    İstanbul devinden Ansu Fati bombası! Lionel Messi'nin veliahtı geliyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

13:10 17 Ağustos 2024
Beşiktaş’ta Muçi şoku! Geldiği gibi gidiyor…

Takvim’e göre Beşiktaş, yabancı oyuncu kontenjanını açmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla 7 futbolcuyla yollarını ayırmaya karar verdi.

İlk ayrılık Amartey’de mi?

Yönetim, Daniel Amartey ile görüşmelerini sürdürüyor. Ganalı oyuncuyla anlaşma sağlanamaması halinde ayrılık kaçınılmaz görünüyor.

Teklifler değerlendirilecek

Omar Colley ve Arthur Masuaku için gelen cazip teklifler değerlendirilecek. Chamberlain için de bir ayrılık formülü aranıyor.

Muçi de satışta

Geçen sezon kadroya katılan Ernest Muçi de satış listesinde yer alıyor. Arnavut futbolcunun 14 milyon euro’ya satılması bekleniyor. Aston Villa ve West Ham United’ın da Muçi’ye ilgi duyduğu söyleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
12:51 17 Ağustos 2024
Oosterwolde’ye Premier Lig’den kanca!

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun takımdan ayrılması beklenirken, bir başka sürpriz transfer haberi geldi. Takvim’e göre İngiltere Premier Lig kulüpleri, Jayden Oosterwolde’yi transfer etmek için Fenerbahçe’ye ilgi mektubu gönderdi.

İki kulüp peşinde

Crystal Palace ve Newcastle United, Oosterwolde’yi kadrolarına katmak istiyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
11:56 17 Ağustos 2024
İşte Avcı’nın yeni 10 numarası!

Muhammed Cham’dan istediği sonucu alamayan Trabzonspor, alternatif bir 10 numara transferine yöneldi. Fırtına, uzun süre beklemeden hamlesini yaptı.

Anlaşma tamam

Sporx’in haberine göre Trabzonspor, Gent’ten ofansif orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong’u transfer etti. Kulüpler anlaşmaya vardı, oyuncu da Trabzonspor’a katılmayı kabul etti. Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul’a davet edildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:52 17 Ağustos 2024
Fred’in alternatifi Chelsea’den

Bu akşam Göztepe ile karşılaşacak Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine yeni bir isim daha eklendi.

Casadei sürprizi

Fenerbahçe, Fred’in alternatifi olarak Chelsea’den Cesare Casadei’yi kiralamayı hedefliyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:47 17 Ağustos 2024
Kartal’dan Pacheco atağı

Sol stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, yeni bir hamle gerçekleştirdi. Trendyol Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Kara Kartal, sol stoper için hedefini belirledi.

Teklif yapılacak

Takvim’e göre Beşiktaş, Real Sociedad’ın stoper oyuncusu Jon Pacheco’yu kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde İspanyol oyuncu için teklifini sunacak ve görüşmelere başlayacak.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:35 17 Ağustos 2024
Ruslar Kerem için teklif yükseltti

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak için Galatasaray’ın kapısını yeniden çaldı. Rus ekibi, teklifini bonuslarla daha yüksek bir seviyeye taşıdı. Kerem’in Konyaspor karşısındaki performansı, Rusların ilgisini daha da artırdı.

12 milyon euro

Spartak Moskova, Kerem için 10 milyon euro’luk teklifini revize etti. Yeni teklifte, bonuslarla birlikte 12 milyon euro ödeneceği söyleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:34 17 Ağustos 2024
Trabzonspor, rotayı Weghorst’a çevirdi

UEFA Avrupa Ligi’nde elenen Trabzonspor, Konferans Ligi’nde mücadele etmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer, hücum hattını güçlendirmek için Wout Weghorst transferinde gaza bastı.

Anlaşma bekleniyor

Burnley’de oynamak istemeyen Weghorst, başka bir takıma transfer olmak istiyor. Trabzonspor’un Burnley ile anlaşması halinde Weghorst’un da Trabzonspor’a katılması bekleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:15 17 Ağustos 2024
Ferdi Kadıoğlu için 40 milyon euro + bonus!

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için önemli gelişmeler yaşanıyor. Takvim’e göre Brighton’ın teklifini kabul eden yıldız oyuncu, Fenerbahçe’den ayrılmak istiyor.

35 milyon euro kabul görmedi

Fenerbahçe, Brighton’ın 35 milyon euro + bonus içeren teklifini reddetti. Kanarya, 40 milyon euro + bonus talep etti. Brighton’ın bu bonservisi ödemesi bekleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:07 17 Ağustos 2024
Kanarya’da ilk hedef Goretzka

Fenerbahçe, orta saha transferi için Leon Goretzka’yı hedefliyor. Bir dönem Galatasaray’ın da istediği Alman yıldız, Bayern Münih’in yeni teknik patronu Vincent Kompany’nin kadroda düşünmediği isimler arasında.

Kadroya alınmadı

Goretzka, takımda kalıp forma için savaşmak istediğini belirtti. Ancak Kompany, Goretzka’yı Almaya Kupası maçının kadrosuna almadı. Almanya basını, bu kararın Goretzka’yı üzdüğünü yazdı.

Kolaylık sağlanacak

Goretzka henüz ayrılık kararı almadı. Fenerbahçe ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Goretzka’nın Bayern Münih ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Ancak Bayern Münih, transferine kolaylık sağlamaya hazır.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
08:00 17 Ağustos 2024
Fenerbahçe’den Ansu Fati bombası!

İspanya’dan Sport’un haberine göre Fenerbahçe, Barcelona yıldızı Ansu Fati’yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerde bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi, Jose Mourinho’nun beğendiği 21 yaşındaki oyuncu için menajeri Jorge Mendes ile iletişime geçti.

Barça göndermek istiyor

Mali sıkıntılar yaşayan Barcelona, Fati’nin maliyetinden kurtulmak için oyuncuyla yollarını ayırmak istiyor. Fati için Sevilla, Fenerbahçe’nin en büyük rakibi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP