CANLI | Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Süper Lig'in namağlup lideri Galatasaray, 7. haftada Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa maçı, Galatasaray tarihi ve Okan Buruk açısından da ayrı bir anlam...

İşte Galatasaray-Kasımpaşa maçının tüm detayları...

01:54 28 Eylül 2024 Süper Lig'de yenilmez bir güç

Süper Lig'de sezonun yenilgisiz takımlarından biri olan Galatasaray, altı maçını da kazanarak tarihlerinin en iyi sezon başlangıçlarından birini gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe'yi mağlup etti. Aslan, Kasımpaşa'yı da yenmesi durumunda bu rekoru taçlandıracak.

PAYLAŞ 01:53 28 Eylül 2024 Galatasaray-Kasımpaşa rekabeti

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne dek 40 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar bu karşılaşmalardan 26'sını kazanırken, Kasımpaşa sadece 7 galibiyet elde edebildi. 7 maçta da kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan 81 gol atarken, Lacivert-Beyazlılar 42 golle yanıt verdi.

PAYLAŞ 01:53 28 Eylül 2024 Taraftar coşkusu

Kasımpaşa maçının biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar, bu akşam da Rams Park'ı doldurmaya hazırlanıyor. Kulüp kaynaklarına göre, bu heyecan verici karşılaşmada yaklaşık 45 bin taraftarın tribünleri renklendireceği tahmin ediliyor. Galatasaray, hafta içi PAOK maçı da dolu tribünler önünde mücadele etmişti.

PAYLAŞ 01:53 28 Eylül 2024 Gol yağmuru

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı maçlarda 20 gol attı. Saldırıda etkili bir performans sergileyen ve maç başı ortalama 3.3 gol atan Sarı-Kırmızılılar, ligin en golcü takımı olarak öne çıkıyor. Cim Bom'da ligde Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens 3, Gabriel Sara, Michy Batshuayi ve Abdülkerim Bardakcı da 2'şer kez rakip fileleri havalandırdı.

PAYLAŞ 01:53 28 Eylül 2024 Tek eksik Ziyech

Cimbom'da sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Ziyech hariç tüm oyuncular, Okan Buruk'un görev vermesi durumunda sahada olacak.

PAYLAŞ 01:52 28 Eylül 2024 Muhtemel kadrolar

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Cafu, Aytaç, Barak, Ben Ouanes, Da Costa, Fall

PAYLAŞ 01:52 28 Eylül 2024 Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

PAYLAŞ 01:51 28 Eylül 2024 Okan Buruk rekor peşinde

Bu sezon ilk altı maçını kazanarak Süper Lig tarihinin en iyi sezon başlangıcını tekrarlayan Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde bu rekoru daha da güçlendirecek. Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-2010 sezonunda altı maçta altı galibiyet elde eden sarı-kırmızılı takım, bu sezon aynı başarıyı tekrarladı. Okan Buruk, galibiyet gelirse yedi maçta yedi galibiyetle kulüp tarihinin en iyi başlangıcı yapan teknik direktör olacak.

PAYLAŞ 01:51 28 Eylül 2024 Galatasaray namağlup lider!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in yedinci haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Süper Lig'de altı maçta altı galibiyetle başlayan sarı-kırmızılı takım, 18 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde bir galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise topladığı altı puanla haftaya 11. sırada girdi.

PAYLAŞ "
Benzer Videolar