CANLI | Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı basın toplantısı düzenliyor

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Basın Toplantısı Düzenliyor

09:57 01 Ekim 2024 "'TFF'nin niyeti iyi ama...'"

Fenerbahçe Asbaşkanı, Antalyaspor maçında yaşananları değerlendirirken, "Federasyonumuza güveniyoruz, niyetlerinin iyi olduğuna inanıyoruz. Ancak bazı gariplikler oldu, bunları da onlarla paylaşacağız. Videoları göstereceğiz. Bugün olanları herkes gördü. Net bir penaltı pozisyonu vardı, incelenmedi. VAR incelememizin kısa sürmesi ve diğer maçlardaki VAR incelemelerinin uzun sürmesi garip." şeklinde konuştu.

PAYLAŞ 09:56 01 Ekim 2024 "'Garip şeyler oluyor' demişti"

Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye'de garip şeyler oluyor. Taraftarlarımızın bilmesini istiyoruz ki, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Hemen açıklama yapmak yerine, her şeyi detaylı bir şekilde inceleyip konuşacağız. 1-2 gün içinde açıklama yapacağız." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ 09:52 01 Ekim 2024 "Mourinho isyan etmişti"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçında dünya basınının gündemine oturan bir protesto gerçekleştirmişti. Edin Dzeko'nun golünden sonra ofsayt bayrağının kaldırılması üzerine sinirlenen Portekizli, yedek kulübesindeki diz üstü bilgisayarı alıp yayıncı kuruluşunun yer kamerasının önüne koydu ve ofsayt pozisyonuna dikkat çekmeye çalıştı.

PAYLAŞ 09:52 01 Ekim 2024 "Kulüpten duyuruldu"

Fenerbahçe kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Acun Ilıcalı, 1 Ekim Salı günü Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde saat 14.00'te gündeme dair basın toplantısı düzenleyecektir. Basın mensuplarının ve kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

PAYLAŞ 09:51 01 Ekim 2024 "Acun Ilıcalı konuşacak"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, bugün saat 14.00'te gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Ilıcalı'nın, hakem yönetimleriyle ilgili konuşması bekleniyor.

PAYLAŞ 09:46 01 Ekim 2024 "Kanarya, Antalya'dan 3 puanla döndü"

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında derbi maçında Galatasaray'a 3-1 yenilen Fenerbahçe, 7. hafta mücadelesinde ise pazar akşamı Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek moral kazandı.

PAYLAŞ "
Benzer Videolar