Buse Varol’un üniversite hayali yarım kalmıştı! ‘Servisi olacak, yemeği olacak…’

Geçtiğimiz günlerde Şarkıcı Alişan, eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol'un üniversite sınavını kazandığını duyurmuştu. Buse Varol daha sonra üniversiteye kayıt yaptıramamıştı. Alişan'dan konuyla ilgili esprili yorum geldi.

Alişan ve Buse Varol, "Dostlar Mahallesi" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamış ve 2018 yılında evlenmişlerdi. Çift, 2019 yılında oğulları Burak'ı, 2021 yılında ise kızları Eliz'i dünyaya getirmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftten Buse Varol, geçtiğimiz ay Üsküdar Üniversitesi'nde psikoloji bölümünü kazanmıştı.

Haberin Devamı

Alişan, sosyal medya hesabından eşinin üniversite sınavını kazandığını duyurmuş ve sevinçten yerinde duramayan eşinin bir videosunu paylaşmıştı. Alişan, eşinin psikoloji alanında kendini geliştirerek, özellikle çevrelerindeki insanlara faydalı olabileceğini düşünüyordu.

Buse Varol ise, psikoloji bölümünü çok istediğini ancak yoğun iş temposu nedeniyle okula devam edemeyeceğini açıklamıştı. Yeni bir diziye başlaması nedeniyle, üniversiteye kayıt yaptıramadığını belirtmişti.

Haberin Devamı

Alişan, Buse Varol'un üniversiteye kayıt yaptıramamasıyla ilgili esprili bir şekilde yorum yapmıştı. Eşinin yoğun iş temposu nedeniyle bu sene okula gidemeyeceğini ve kimsenin hakkını yememek için kayıt yaptırmaktan vazgeçtiğini söylemişti.

Bir muhabirin, Buse Varol'un okula gitmesi halinde çok fazla harçlık alacağına dair esprili bir yorumuna Alişan, eşinin her türlü ihtiyacının karşılandığını ve önümüzdeki sene çalışıp tekrar üniversite sınavına girebileceğini söylemişti.

Benzer Videolar