Bursa’da trafiğe kapatılan yollar hangileri?

Nilüfer ilçesinde düzenlenecek olan Okullar arası Cumhuriyet Koşusu sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Bu koşu, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu kutlamak amacıyla düzenleniyor ve katılımcıların güvenliğini sağlamak için bazı yolların trafiğe kapatılması zorunlu hale geldi.

BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILAN YOLLAR

Nilüfer Belediyesi Okullar arası Cumhuriyet Koşusu nedeniyle 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 08.30 ile 13.00 arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İl Emniyet Müdürlüğü, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Garanti Bankası önünden başlayıp FSM Bulvarı, Kanuni Caddesi, Emniyet Caddesi güzergahında Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde sona erecek olan koşu nedeniyle trafik düzenlemeleri yapacağını duyurdu. 08.30'dan itibaren FSM Bulvarı Cami kavşağından Esentepe Kavşağı istikametinde Tuna Kavşağına kadar olan yol trafiğe kapatılacak. 09.30'dan itibaren ise Kanuni Caddesi, Emniyet Caddesi ve bağlantı yolları, Eğitim Caddesi ve Nilüfer Belediyesine kadar olan yollar ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak. Bu güzergahları kullanacak sürücülerin Sanayi Caddesi, İzmir Yolu Caddesi ve Ata Bulvarını alternatif güzergah olarak kullanmaları öneriliyor.

Haberler.com / Beyza Nur Ergin - Gündem

Soğuk Haber trafik Bursa Yaşam Spor

Benzer Videolar