Bursa’da Kadın Cinayetine Kurban Gitmekten Korkuyor

Bursa'da Sevgilisi Tarafından Havalı Tüfekle Vurulan Kadın: "Ölmek İstemiyorum"

Bursa'da 23 yaşındaki Ayşe Ç., sevgilisi A.K. (32) tarafından havalı tüfekle vurulduğunu ve yaklaşık 1 ay boyunca ev hapsinde tutulduğunu iddia etti. Ayşe Ç., vurulduktan 4 gün sonra bir hastaneye götürüldüğünü ancak korkudan şikayetçi olmadığını söyledi. Ayağında saçma olduğunu röntgenden fark eden Ayşe Ç., daha sonra tedavi görmediğini belirtti.

Ayşe Ç., A.K.'den şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak, A.K.'nin kendisini tehdit etmeye devam ettiğini söyleyen Ayşe Ç., "Ölmek istemiyorum. Bir kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum" dedi.

Ayşe Ç., eşinden ayrıldıktan sonra 2 çocuğu ile annesinin Yalova'daki evinde yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan tanıştığı A.K. ile sevgili olan Ayşe Ç., ağustos ayında Bursa'ya taşındı ve A.K.'nin Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başladı. 24 Eylül'de kıskançlık nedeniyle tartıştıkları sırada A.K., havalı tüfekle Ayşe Ç.'nin sol ayağından vurduğunu iddia etti.

Ayşe Ç., 4 gün boyunca A.K.'nin evinde alıkonulduğunu ve ayağında şiddetli ağrı yaşadığını söyledi. A.K.'nin kendisini hastaneye götürdüğü sırada korkudan şikayetçi olmadığını ve ayağını kapıya vurduğunu ifade eden Ayşe Ç., ayak kemiğinin çatladığını ve alçıya alındığını belirtti.

Yaklaşık 1 ay boyunca A.K.'nin evinde alıkonulan Ayşe Ç., A.K.'nin arkadaşının uyumasını fırsat bilip evden kaçmayı başardı ve Yalova'ya geri döndü. Ayşe Ç., A.K.'nin tehdit ve alıkonma nedeniyle şikayetçi oldu. A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı ancak hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Ayşe Ç., olay günü A.K. ile banyo yaptıkları sırada tartıştıklarını ve A.K.'nin banyoya elinde tüfekle geldiğini söyledi. A.K.'nin tüfeği kendisine doğrulttuğunu ve "Beni vurmayacaksın herhalde" dediğini söyleyen Ayşe Ç., A.K.'nin iki kere ateş ettiğini ve saçmaların ayağına isabet ettiğini belirtti.

Ayşe Ç., A.K.'nin kendisini doktora götürdüğü sırada korkudan şikayetçi olmadığını ve ayağını kapıya vurduğunu söyledi. Ayşe Ç., ayağında saçma olduğunu röntgenden fark etmesine rağmen A.K.'nin kendisini bir daha hastaneye götürmediğini ifade etti.

Yalova'ya döndükten sonra 19 Ekim'de sol kemiğine isabet eden saçmanın ameliyatla çıkarıldığını söyleyen Ayşe Ç., A.K.'nin kendisini tehdit ettiğini ve can güvenliğinin olmadığını belirtti.

Ayşe Ç., "Uzaklaştırma kararı aldırdım, buna rağmen bana tehdit mesajları atıyor. Ölmek istemiyorum. Bir kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Bu konuyla ilgili gerekenin yapılmasını bekliyorum. Taşınıp gitsem de bu şahıs peşimizi bırakmayacak. Yolda yürürken bile, bakkala çıktığımda bile korkarak çıkıyorum. Biri yanımdan geçtiğinde korkuyorum. 1 ay ayağımda saçmayla gezdim. Ailemin yanına geldiğimde korkudan söyleyemedim. Arkadaşıma konuyu anlattığımda, o beni hastaneye götürdü. Daha yeni ameliyat oldum. Saçmayı çıkarttılar, şu an dikişli ayağım. Bu insan, bende kalıcı bir hasar bıraktı" dedi.

Güvenlik 3-sayfa Kurban Sağlık Güncel Bursa Suç

Benzer Videolar