Bursa’da Hırsızlık Hükümlüsü Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Bursa'da 10 gün önce izinli olarak cezaevinden çıkan Hüseyin Uzun (23), sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kamerasına yansımış ve dehşet verici görüntüler ortaya çıkmıştı.

Olay, Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde öğleden sonra saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte yolda yürürken, yol kenarında motosiklet üzerinde bekleyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Kurşun, Hüseyin Uzun'un boynuna isabet ederek kulağından çıktı ve ağır yaralandı. Saldırgan, motosikletle hızla kaçarken, Hüseyin Uzun ise yere yığıldı. Yakınındaki arkadaşı da olay yerinden uzaklaşırken, çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uzun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Hüseyin Uzun'un arkadaşıyla kaldırımda yürürken, yol kenarında bekleyen motosikletli tarafından vurulduğu ve şüphelinin hızla olay yerinden kaçtığı görüldü. Ayrıca, Hüseyin Uzun'un yanındaki arkadaşının ara sokağa girip koşarak uzaklaştığı anlar da görüntülendi.

Polis, olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesine başvurdu ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Şüpheli hakkında geniş çaplı arama başlatılırken, Hüseyin Uzun'un 'Hırsızlık' suçundan hükümlü olduğu ve 10 gün önce izinli olarak cezaevinden çıktığı, üzerinden cezaevi izin kağıdının bulunduğu öğrenildi.

Bu olay, Bursa'da kamuoyunda büyük bir üzüntü ve şaşkınlığa yol açtı. Yetkililerin, saldırganın hızla bulunmasını ve adalete teslim edilmesini bekleyen halk, güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyor. (DHA)

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Uzun Hırsızlık Güvenlik Cezaevi 3-sayfa Güncel Bursa Dünya Suç

"
Benzer Videolar