Bursa’da Feribotta Uyuşturucu Kullanımı Sonucu Ölüm

Bursa'daki İDO iskelesine yanaşan bir vapurun tuvaletinde 42 yaşındaki Duran D. isimli bir şahıs cansız halde bulundu. Yapılan incelemede Duran D.'nin üzerinde bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu kullanmak için kullanılan bir aparat bulundu.

Olay, Mudanya ilçesindeki İDO iskelesinde iki gün önce yaşandı. Yenikapı-Bursa seferini tamamlayan vapur, iskelesine yanaştıktan sonra yolcular indirildi. Vapurun son kontrolü sırasında tuvaletin kapısının kilitli olduğu fark edildi. Güvenlik görevlilerinin kapıyı açmasıyla tuvaletin içinde Duran D.'nin hareketsiz yattığı görüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Duran D.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri vapur içinde geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemede Duran D.'nin üzerinde metamfetamin ve uyuşturucu kullanmak için kullanılan bir aparat olduğu belirlendi. Duran D.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopsi sonrası netleşeceği söylenen şüpheye göre Duran D. uyuşturucu madde kullanımına bağlı kalp krizi geçirmiş olabilir. Almanya doğumlu olan Duran D., ailesiyle birlikte Almanya'dan Türkiye'ye gelmiş ve Yalova'nın Armutlu ilçesinden Mudanya'ya feribotla gelmişti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yerel Haberler Kalp Krizi Uyuşturucu Güvenlik İnceleme 3-sayfa Sağlık bursa Kaza Suç

Benzer Videolar