Bursa emniyetine takviye güç

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetlerini güçlendirmek amacıyla satın aldığı 235 araç, düzenlenen bir törenle göreve başladı. Törende, araçlar dualarla uğurlandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün Çevik Kuvvet bahçesinde gerçekleştirilen törende, 235 yeni aracın hizmete girmesi kutlandı. Törende konuşan Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, ülkenin güvenliği için çalışan tüm şehitleri ve gazileri anarak, "Malazgirt'ten Kurtuluş Savaşı'na, Kurtuluş Savaşı'ndan 15 Temmuz'a kadar bu ülkeyi korumak için canını verenlere rahmet diliyorum. Bugün, Bursa'mız ve teşkilatımız için önemli bir adım olan araç teslim töreninde bir araya geldik. Emniyet teşkilatı olarak sahadaki etkinliğimizi, hızımızı ve gücümüzü arttırmak için çalışıyoruz." dedi.

Dr. Zaimoğlu, Bursa'nın mal varlığına karşı işlenen suçlarda en fazla düşüş yaşanan il olduğunu ve aranan şahısların yakalanmasında da Türkiye'de ilk sırada yer aldığını belirtti. "Suç ve suça karşı mücadelemizde personelimizin üstün gayreti, Bursa'yı güvenli iller arasında en üst sıraya taşıdı. Bu başarımızla yetinmeyerek Bursa'yı dünyanın en güvenli şehri yapmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. 235 yeni araçla, suç ve suçluyla mücadelemizi daha güçlü ve görünür bir şekilde sürdüreceğiz. Yeni araçlarımızın teşkilatımıza ve Bursa'mıza kazandırılmasında, başta sayın Cumhurbaşkanı'mıza, sayın Bakanımıza, sayın Emniyet Genel Müdürü'müze ve Bursa Valimize şükranlarımı sunuyorum." diye sözlerine ekledi.

Törene Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu ve protokol üyeleri katıldı. Törende dualar eşliğinde araçların teslimi gerçekleştirildikten sonra sona erdi.

Yerel Haberler Güvenlik Olaylar 3-sayfa Tören bursa

Benzer Videolar