Bülent Ersoy, yönetmeni dövmek için 6 saat beklemiş! ‘Ciddiye alıp cevap vermem’

Türkiye'nin 'Diva'sı olarak bilinen Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt veren isim, Murat Övüç'ün takıları için söylediği sözler hakkında da ilk kez konuştu.

Bülent Ersoy, yakın zamanda bazı ünlülerin cenaze törenlerinde eski dostlarına vefa göstermemeleri hakkında yaptığı açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Vefasızlık sadece cenaze törenlerinde değil, hayatın her anında var. Ben hiç umursamıyorum. Cenazeme kimsenin gelmesini de istemiyorum, kendi başıma giderim" dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz akşam, Arnavutköy'deki bir mekanın çıkışında görüntülenen Bülent Ersoy, gazetecilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

"NE SÖYLEDİYSEM O"

Ersoy, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Arkadaşlarımla yemek yedik. Her şey yolunda" dedi. Ersoy, sanatçıların vefatları sonrasında vefa gösterilmemelerine ilişkin açıklamalarına değinen gazetecilere, "Ben hayatımda bir kere döndüm. Bir daha dönmem" şeklinde yanıt verdi.

YANIT GELDİ

Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte Bülent Ersoy'un takılarının taklit olduğunu iddia etmişti. Övüç, "Bunlar orjinal 6.5 karat, o da getirsin ben de getireyim. Şu anda bu ikisi 1 milyon dolar. Bunları saymıyorum, servetle geldim buraya özel bir davet. Benim dostum yok, benim evde kasam var, en büyük dost dolar euro" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine, "Ben bu tarz söylemleri ciddiye alıp cevap vermem" dedi.

"
Benzer Videolar