'Bu sihirle olacak şey değil' Sofyan Amrabat'tan Fenerbahçe itirafı: Umarım kaybederler

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sofyan Amrabat, Manchester United maçı öncesi İngiliz Daily Mail'e konuştu....

Fenerbahçe, bugün UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Manchester United'a karşı zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor. Maç öncesinde, yeni transferlerden Amrabat İngiliz basınına özel açıklamalar yaptı. Daha önce Manchester United'da kiralık olarak forma giymiş olan Amrabat, eski takımına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Umarım bu maçı kaybederler"

"Erik ten Hag ile özel bir ilişkim var. Beni bu yaz takımda tutmak istedi, bu yüzden onun için en iyisini diliyorum, ancak Fenerbahçe maçı için değil. Umarım bu maçı kaybederler."

"Ayrılma nedenimi bilmiyorum"

"Manchester United'dan ayrılma nedenimi bilmiyorum. Bunu futbol direktörü Jason Wilcox'a sormalısınız."

"Mourinho sizi aradığında durum farklı oluyor"

"Mourinho sizi aradığında ve siz onun 1 numaralı hedefi olduğunuzda durum farklı oluyor. Fenerbahçe bana gerçekten beni istediklerini hissettirdi. Sevgiyi hissettim ve hayır demek zordu. Kalbimle seçtim."

"Biraz zamana ihtiyacımız var"

"Jose Mourinho, başarı ve kupalar kazanmak demektir. Buna ikna oldum ama bu sihirle olacak şey değil. Gelişmemiz gerekiyor. Çok sayıda kaliteli ve yeni isim var. Bu yüzden biraz zamana ihtiyacımız var. 6 ayda bile mükemmel olmayabiliriz ama futbolda özel bir şeyler yaratmak için zaman ihtiyacımız var."

28 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla toplam 6 resmi maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Benzer Videolar