Bronckhorst Ajax'ı çözdü! İşte dikkat edilmesi gereken futbolcular

Beşiktaş 11 günlük süreçte Ajax, Kayserispor ve Gaziantep’le üst üste 3 deplasman sınavına çıkacak. Kadroda rotasyon planlayan Giovanni van Bronckhorst yedek...

## Beşiktaş, Yoğun Bir Deplasman Maratonunda Beşiktaş, önümüzdeki 11 gün içinde yoğun bir deplasman maratonuna hazırlanıyor. Kartal, sırasıyla Ajax, Kayserispor ve Gaziantep FK ile karşılaşmak üzere üç farklı şehre yolculuk edecek. Bu zorlu yolculuk, yarın Ajax deplasmanıyla başlayacak ve 30 Eylül Pazartesi günü Kayserispor, 6 Ekim Pazar günü ise Gaziantep FK deplasmanları ile devam edecek.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, bu yoğun programda oyuncuların yıpranmasını önlemek için kadroda rotasyon yapmayı planlıyor. Hollandalı hoca, yedek oyuncularla yaptığı toplantıda "Hazır olun ve şans bulduğunuzda kendinizi gösterin" talimatını verdi. Bu süreçte Semih Kılıçsoy, Ernest Muçi, Cher Ndour, Emirhan Topçu, Jean Onana, Onur Bulut ve Tayyip Talha gibi isimlere forma şansı verilmesi bekleniyor.

Bu isimler arasında Semih, Emirhan, Onur ve Onana, formaya en yakın oyuncular olarak öne çıkıyor. Van Bronckhorst, özellikle Ajax maçı sonrasında yapacağı değerlendirmeyle Kayserispor ve Gaziantep FK deplasmanlarında forma giyecek oyuncuları belirleyecek ve bu oyuncularla özel antrenmanlar gerçekleştirecek. ## Güçlü Bir Rakip: Ajax Beşiktaş teknik heyeti, bir haftadır Ajax'ı tüm yönleriyle inceliyor. Van Bronckhorst ve yardımcıları, Hollanda ekibinin Fortuna Sittard (5-0) ve Go Ahead Eagles (1-1) ile oynadığı son maçları detaylı bir şekilde analiz etti.

Analizlere göre, Ajax'ın Brian Brobbey, Chuba Akpom ve Wout Weghorst'tan oluşan hücum hattı oldukça etkili. İki sezon önce Başakşehir forması giyen Bertrand Traore da sezona iyi bir başlangıç yaptı ve geride kalan maçlarda 2 gol ve 2 asistle dikkat çekti. Van Bronckhorst, Ajax'ı videolu analizlerle oyuncularına ezberletmeye çalışıyor. Özellikle orta saha ve savunma oyuncularına, rakip oyuncuların tehlikeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Benzer Videolar