Boşanma Tartışması Sonrası Kadın 6. Kattan Düştü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 27 yaşındaki C.A., 6. kattaki evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı. Kadının düştüğü yer, binanın girişindeki manavın brandasıydı. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda, C.A.'nın telefonla yaptığı bir tartışmanın ardından kendisini boşluğa bıraktığı ortaya çıktı. Tartışmanın, 31 yaşındaki eşi O.A. ile olduğu öğrenildi.

Olay dün akşam saat 21.30 sıralarında, Camikebir Mahallesi Garaj Sokak'taki 6 katlı bir binada meydana geldi. Çiftin, 10 ay önce evlendiği biliniyor. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, C.A.'yı branda üzerinde ilk müdahalesini yaparak sedyeyle indirdi. Ağır yaralı olan C.A., önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne, ardından sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, C.A.'nın eşi O.A.'nın ifadesine başvurdu. O.A., ifadesinde telefonda eşiyle alkollü bir şekilde tartıştığını ancak daha sonra telefonu kapattığını söyledi. Çiftin sık sık kavga ettiği ve C.A.'nın, 20 metre yükseklikteki balkondan düşmeden önce, eşiyle telefonda tartıştığını öğrenildi.

Boşanma Tartışması Sonrası Kadın 6. Kattan DüştüKaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Güvenlik 3-sayfa Sağlık Güncel Bursa Kaza

"
Benzer Videolar