Boş sayfalarla dolu "Kamala Harris'in Başarıları" kitabı en çok satanlarda | Dış Haberler

ABD, Donald Trump ile Kamala Harris arasında gerçekleşecek başkanlık yarışına hazırlanırken, 'Kamala Harris'in Başarıları' başlıklı, boş sayfalarla dolu 191 sayfalık ironik kitap, beklenmedik bir şekilde en çok satanlar arasına girdi

ABD, 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimler için Cumhuriyetçi Parti'nin adayı eski ABD Başkanı Donald Trump ve Demokrat Parti'nin adayı Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile karşı karşıya geliyor.

Trump ve Harris arasındaki rekabet kızışırken, ABD'nin en çok satan eserleri satan platformlarından birinde "Kamala Harris'in Başarıları" isimli ironik bir kitap satış listelerinde zirveye yerleşti.

Jason Dudash tarafından yazılan ve Michael Boles tarafından resimlediği ironik kitap, 191 sayfadan oluşuyor ve sayfaları boş. Kitap, Harris'in 20 yılının detaylı bir şekilde anlatıldığı iddia ediliyor.

Kitabın tanıtımında, Harris'in kariyeri hakkında "bugüne kadarki en kapsamlı rapor" ifadeleri yer alıyor. Dudash, kitabının sayfalarının boş olmasına rağmen, "Kamala Harris'in desteğinizi hak etmesinin birçok nedenini" açıklamak için çok çaba harcadığını esprili bir şekilde belirtiyor.

Okuyucular, kitaba 'ilham verici' ve 'acımasızca dürüst' yorumlarında bulundu.

Jason Dudash Kimdir?

Corban Üniversitesi'nde adli psikoloji ve ceza adaleti eğitimi alan Dudash, 2018 yılında Freedom Foundation'ın bir üyesi oldu ve 2024 yılında Batı Yakası Direktörü olarak görevine başladı. Corban Üniversitesi'nden adli psikoloji ve ceza adaleti alanında lisans derecesi almıştır.

Freedom Foundation'a katılmadan önce eyalet meclis üyeleri için kampanyalar yönetti ve Oregon yasama meclisinde görev aldı.

Benzer Videolar