Bolu’da 2 Milyon Liralık Nostaljik Araç Koleksiyonu

Bolu'da yaşayan Okan Kayışoğlu, çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürerek 15 yıldır topladığı nostaljik tır, otomobil ve vinçlerden oluşan model araç koleksiyonunu özel bir odaya yerleştirdi. Evinin özel bir odasını bu değerli koleksiyonuna ayıran Kayışoğlu, yaklaşık 2 milyon lira değerindeki parçaları ışıklı dolaplarda sergiliyor. Bu büyüleyici koleksiyon, her geçen gün yeni model araçlarla zenginleşiyor ve Kayışoğlu'nun tutkusunu yansıtıyor.

40 yaşında olan Kayışoğlu, vinç işletmeciliği yapıyor. Bu meslek, onun iş makinelerine olan ilgisini artırdı ve koleksiyonunda da ağırlıklı olarak iş makinelerine yer vermesine yol açtı. Koleksiyonuna yıllarca devam ettiğini belirten Kayışoğlu, "Askerde geçirdiğim süreç nedeniyle bir ara ara vermek zorunda kaldım, ancak askerden döndükten sonra koleksiyonuma kaldığım yerden devam ettim" diyor.

"15 senedir koleksiyon için uğraşıyorum," diyen Kayışoğlu, çocukluk tutkusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Özellikle koleksiyonunda bulunan nadir tırlar için koleksiyonerlerden ilgi olduğunu belirten Kayışoğlu, "Piyasada bulunması zor tırlar var. Koleksiyonumdaki bu tırlar için fiyat teklifleri bile alıyorum, ancak koleksiyonumu satmayı düşünmüyorum" diyor.

Kayışoğlu, yakın zamanda koleksiyonuna 12 yeni ürün daha ekleyeceğini duyurdu. "2 milyonluk oda" olarak adlandırdığı koleksiyonunun değeri hakkında ise "Hatta belki 2 milyon lirayı da geçebilir" şeklinde konuştu.

bolu

Benzer Videolar