Bodrum FK'da Zymer Bytyqi harekatı

Süper Lig'de 2'nci hafta müsabakasında pazartesi akşamı deplasmanda Eyüpspor'la karşı karşıya gelecek Bodrum FK bir yandan da transfer çalışmalarını...

Son transfer döneminde yeşil-beyazlılar, kadrolarına önemli takviyeler yapmaya devam ediyor. İtalyan ekibi Genoa'dan Rumen forvet George Puşcaş'ı renklerine bağlayan kulüp, Kosovalı kanat oyuncusu Zymer Bytyqi'yi de kadrosuna kattı. Ege temsilcisi, hücum hattını güçlendirme çabalarına devam ederken, bonservisi elinde olan 27 yaşındaki bir forvetle görüşmelerini sürdürüyor. Transferin önümüzdeki hafta resmileşmesi bekleniyor.

Türkiye'de Konyaspor ve Antalyaspor formaları da giyen tecrübeli golcü, kariyeri boyunca Sandnes Ulf, Salzburg, Viking ve Olympiakos gibi önemli kulüplerde de forma giydi. Kosovalı oyuncu, Süper Lig'de 104 maça çıktı ve 11 gol kaydetti. Diğer taraftan, Bodrum Futbol Kulübü, 24 yaşındaki forvet Koray Kılınç ile yollarını ayırdı. Transfer yasağını kaldıran Erzurumspor FK'nın, Koray ile anlaşmaya vardığı ve kısa süre içerisinde resmi imzaların atılması bekleniyor.

Benzer Videolar