Bir çocuk istismarı daha: Oğluna kadın kıyafetleri giydirip erkeklerle görüştürüyormuş

Esra Erol'un programına katılan Esra Hanım, 12 yaşındaki oğlunun velayetinin babasında olmasına rağmen, çocuğunun cinsiyet algısıyla oynandığını iddia etti. Bu iddiaları destekleyen görüntüler ve skandal ayrıntılar paylaşarak yardım istedi. Esra, eski eşi Alper Gümüş'ten ayrıldıktan sonra, mevcut eşi Selin'in kendisini arayarak oğlunun acil yardıma ihtiyaç duyduğunu söylediğini belirtti.

ÇOCUĞUNA KADIN GİYİSİ GİYDİRİYOR

Esra Hanım, oğluna kadın kıyafetleri giydirilip, makyaj ve oje yapıldığı görüntülerinin eski eşinin imam nikahlı eşi Selin tarafından kendisine gönderildiğini açıkladı. Esra, "Babaannesi küçük yaşta bu alışkanlığı kazandırmış. Selin, çocuğuma kadın hareketleri yaptırıyor. Beline yazma bağlayıp oynatıyor," diyerek yaşadığı şoku ve endişesini dile getirdi.

Esra, çocuğunun bu duruma maruz kalmasına babasının kayıtsız kaldığını ve olaylara göz yumduğunu belirtti. Bu çarpıcı iddialar, çocuk istismarı ve cinsiyet algısı konularında toplumda önemli bir tartışmayı alevlendirdi. Esra Hanım, çocuğunun acil olarak kurtarılması gerektiğini vurgulayarak, yetkililerden yardım istedi.

Kaynak: Haberler.com / Hatice Aksu - 3.Sayfa

Esra Erol 3-sayfa Eğitim Yaşam Çocuk

Benzer Videolar