Beylikdüzü’nde Görkemli Düğün: Gelin ve Dama 5 Milyon TL Takı

Beylikdüzü'nde düzenlenen görkemli bir düğün töreni, gelin ve damada 5 milyon TL'nin üzerinde takı ve para takılmasıyla dikkat çekti. Karadenizli iş insanı Aziz Şahin'in oğlu Berk Şahin ile iş insanı İbrahim Genç'in kızının bir araya geldiği düğün, renkli anlara sahne oldu.

Düğünde Urfa akıtma seti ve Trabzon seti gibi geleneksel hediyelerin yanı sıra takılan altınlar da göz alıcıydı. Ayrıca, havaya 500 bin TL'den fazla para saçılması da törenin ihtişamını gözler önüne serdi.

Aziz Fazlıoğlu, Selahattin Yılmaz, Fırat Delibaş, Metin Kemer, Halim Şimşek, Şahin Turgut, Mehmet Salih Tulpar, Hayrettin Koç gibi iş dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte Mustafa Topaloğlu, Maral, Faruk Tuncel ve Oktay Gürtürk gibi ünlü isimler de düğüne katılanlar arasındaydı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de törene katılarak çifte mutluluklar diledi.

Düğüne katılım sağlayamayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, iş insanları Alaattin Saral, Fatih Bucak, Orhan Çebi, Şehmus Şerbetçi, Ali Bozan ve Mahmut Yaşa ise çelenk göndererek genç çifte iyi dileklerini iletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Yerel Haberler Kültür Sanat Beylikdüzü Ünlüler Ekonomi Magazin Yaşam

Benzer Videolar