Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Portekiz'e transfer oldu

Beşiktaş'ta kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Van Bronckhorst'un gözdelerinden olan genç futbolcu kulüpten...

Süper Lig'de başarılı bir başlangıç yapan, Süper Kupa'yı kazanan ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta beklenmedik bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ, ANGELO GABRIEL İÇİN BEKLİYOR

Siyah-beyazlılar, 19 yaşındaki kanat oyuncusu Angelo Gabriel için Chelsea'den gelecek yanıtı bekliyor. İngiliz kulübünün ülke dışına en fazla 6 futbolcuyu kiralık gönderme hakkı olduğu için transferde zorluklar yaşanıyor. Chelsea'nin bugün Beşiktaş'a dönüş yapması bekleniyor. Olumlu yanıt alınırsa transfer hemen sonuçlanacak. Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un sol ayaklı kanat oyuncusu talebini karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak Angelo Gabriel'in transferi İngiliz kulübünün kiralama kontenjanı nedeniyle gecikiyor. Chelsea, bu sezon 4 oyuncuyu kiralık göndermiş durumda ve sadece 2 kontenjanı kaldı. Bunun yanı sıra, Chelsea'nin elinde satışa çıkarabileceği 5 oyuncu daha bulunuyor (Datro Fofana, Cesare Casadei, Deivid Washington, Ben Chilwell ve Angelo Gabriel). Bu nedenle Chelsea, önceliği satışlara veriyor.

Feyyaz Uçar: Avrupa Ligi'nde de iyi işler yapmak istiyoruz daha fazla video için

ALTERNATİF BOUANANİ

Angelo transferi olumlu sonuçlanmazsa Beşiktaş, Nice'ten Badredine Bouanani'yi de kadrosuna katmayı düşünüyor. 19 yaşındaki Cezayirli oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısını Lorient'te kiralık olarak geçirdikten sonra kendi takımına geri döndü, ancak yeterince forma şansı bulamadı. 2027 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan genç kanat oyuncusunun transferi, Angelo Gabriel transferinin sonuçlanmasını bekliyor. Bu sezon Bouanani, iki maçta 36 dakika süre aldı.

AVRUPA YOLCUSU

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Demir Ege Tıknaz, Portekiz Ligi ekibi Rio Ave'ye kiralandı. Rio Ave, Demir Ege Tıknaz'ın bonservisini almak isterse Beşiktaş'a 5 milyon Euro ödeyecek.

Geçen sezon Beşiktaş formasını tüm kulvarlarda 29 maçta giyen genç oyuncu, 2 asist yaptı.

Benzer Videolar