Beşiktaş'ta sıcak saatler! Frankfurt maçı sonrası Hasan Arat Bronckhorst ile görüştü

Beşiktaş'ta futbolcuların yoğun maç temposundan yorulduğu öğrenildi. Öte yandan Başkan Hasan Arat ile Giovanni van Bronckhorst'un yaptığı toplantının...

Beşiktaş, 11 resmi maçta 6 oyuncusunu sürekli olarak sahaya sürdü. Bu yoğun tempo, futbolcuları yorgun düşürdü. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ise bu duruma sitem etti.

Siyah-beyazlı ekipte Paulista, Gedson, Rafa Silva ve Immobile tüm maçlarda yer aldı. Svensson, Masuaku ve Mert ise sakatlık veya ceza nedeniyle birer maç kaçırdılar, ancak yine de takımın ana kadrosunda yer aldılar. Futbolcular, yoğun maç takviminden şikayetçi.

HASAN ARAT - BRONCKHORST GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Eintracht Frankfurt maçından sonra Teknik Direktör Brockhorst ile bir araya geldi. Arat, takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu ifade etti. Yaklaşık 20 dakika süren görüşmede, taraftarların protestoları da gündeme geldi. Arat, Brockhorst'tan takıma odaklanmasını ve ıslıklara aldırış etmemesini istedi.

LİGDE DÖKTÜRDÜ, AVRUPA'DA DÖKÜLDÜ

Beşiktaş'ın savunma hattı, Türkiye'de başarılı bir performans sergiledi, ancak Avrupa'da en çok gol yiyen takımlar arasında yer aldı. 7 haftalık lig maratonunda sadece 4 gol yiyen siyah-beyazlılar, Avrupa maçlarında 4 karşılaşmada 10 gol yedi. Eintracht Frankfurt maçında Ersin'in tribünler tarafından ıslıklanması, futbolcuları üzdü.

ÜMRANİYE'YE MORAL ZİYARETİ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve yönetimi, Avrupa'da henüz puan alamayan takımı motive etmek için Ümraniye'ye giderek futbolcularla bir toplantı yapacaklar. Ligde başarılı bir performans sergileyen, ancak UEFA Avrupa Ligi'nde beklentileri karşılayamayan Beşiktaş'ın moralini yükseltmek için bu adım atıldı.

MERT GÜNOK HAZIR

Eintracht Frankfurt'tan alınan 3-1'lik yenilginin ardından Beşiktaş, Gaziantep maçının hazırlıklarına başladı. Avrupa Ligi'nde görev alan futbolcular dinlenme fırsatı bulurken, diğerleri lig maçına hazırlanıyor. Omuzunda ağrı bulunan Mert Günok'un Gaziantep maçında oynayabileceği öğrenildi.

Benzer Videolar