Beşiktaş'ta Immobile fırtınası! Fenerbaçeli Dzeko'yu solladı

Kara Kartal, Gaziantep’te puan kaybetse de bu mücadelede Beşiktaş’ın tek golünü atan Ciro Immobile, çıkışını sürdürdü. İtalyan santrfor, sergilediği...

Beşiktaş'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı Ciro Immobile, gol zaferine doymuyor. Süper Lig'in son iki haftasında gol yollarında suskunluğa giren İtalyan golcü, son maçta kendisine yapılan penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş'ın yıldızı Immobile antrenmanda şov yaptı! Muhteşem gol... daha fazla video için

Bu sezon ligde 7 maçta forma giyen Immobile, aynı sayıda da gol atmayı başardı. Avrupa Ligi Play-Off turunda Lugano karşısında iki gol atan Immobile, Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı da iki gol bulmuştu.

7 maç, 7 gol!

Siyah-Beyazlı takımın yıldızı, toplamda 13 resmi maçta 11 gol sevinci yaşadı. İtalyan forvet, Ekim 2017'de Adis Jahovic'in ardından ilk 7 maçında 7 gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Dzeko'yu geride bıraktı!

Gaziantep deplasmanında 2 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar'da Ciro Immobile, attığı gol ile krallık yarışında zirveye yerleşti. 7 golle lider olan Immobile'nin ardından 5'er golle Fenerbahçe'li Edin Dzeko, Başakşehir'den Krzysztof Piatek ve Joao Figueiredo bulunuyor.

Gedson Fernandes performansıyla göz doldurdu!

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın özellikle ikinci yarıdaki performansı eleştirilirken Gedson Fernandes, takımın ayakta kalan isimlerinden biri oldu. Portekizli futbolcu, orta sahada gösterdiği mücadeleyle dikkatleri üzerine çekti.

Yoğun maç temposunda 2 galibiyet...

Siyah-Beyazlılar, son 15 günde 5 maça çıktı. Kartal, bu yoğun tempoda Gaziantep deplasmanında 90+5'te alınan golle mağlup oldu. 31. dakikada Immobile'nin penaltısından sonra öne geçen Beşiktaş, uzun süre skor üstünlüğünü korudu, ancak 90+5'te Maxim'in golüyle beraberliği kabul etmek zorunda kaldı. Beşiktaş, bu sonuçla Süper Lig'de bu sezon ikinci puan kaybını yaşadı. Eyüpspor maçıyla başlayan yoğun maç trafiğinde Beşiktaş 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 de beraberlik aldı. Milli aranın ardından Kartal, Avrupa ve ligde yoğun bir takvime geri dönecek.

Benzer Videolar