Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu gelişmesi! Bu sabah ortaya çıktı

Sakatlığı tam anlamı ile geçmeyen genç kaleciden Avrupa’daki kritik karşılaşma öncesi büyük özveri. Mert’in sakatlığında kalede deneyimli bir isim olmasını...

Beşiktaş'ta Lyon Maçı Öncesi Kaleci Krizi Giderildi

Beşiktaş, Olympique Lyon ile yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde yaşanan kaleci kriziyle başa çıktı. Mert Günok'un sol omuz üst kas grubunda yaşadığı tendon yaralanması ve Ersin Destanoğlu'nun Frankfurt maçında sakatlanması nedeniyle genç kaleciler Göktuğ Baytekin ve Emir Yaşar, Lyon karşılaşmasında kaleyi koruma görevini üstlenmek için hazır bekliyordu.

Ancak deneyimli bir ismin kalede olmasını isteyen teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Ersin Destanoğlu ile yaptığı görüşmede oyuncunun hazır olup olmadığını sordu. Ersin ise "Sakatlığımı hissediyorum ama sakat olsam da bu maçta oynamak istiyorum" dedi.

Bu sözler üzerine Van Bronckhorst, kaleci antrenörü Hakan Çalışkan ile görüşerek Lyon maçında kaleyi Ersin'e teslim etmeye karar verdi. Ersin'in hazır olması durumunda, genç kaleciler Göktuğ ve Emir de Lyon kafilesine dahil edildi.

Ersin Destanoğlu Antrenmana Çıktı

Beşiktaş, Lyon karşılaşması öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Tedavileri devam eden Gabriel Paulista, Milot Rashica ve Mert Günok antrenmana katılmazken, Ersin Destanoğlu sahaya çıktı. Kendisini test eden Ersin, Lyon maçında oynayabileceğini gösterdi ve maç kadrosuna dahil edildi.

Antrenmanda top kapma ve pas çalışmaları yapıldı. Van Bronckhorst da 5'e 2 idmanında oyuncularıyla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, saat 14.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Fransa'ya gidecek.

Genç Kaleci Tuğra Profesyonel Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, 17 yaşındaki kaleci Mehmet Tuğra Yeşilyurt ile 2026-27 sezonu sonuna kadar süren bir profesyonel sözleşme imzaladı. Kulüp, Tuğra'nın potansiyel ve yeteneğinin Beşiktaş'a önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Tuğra, 2019 yılında Ünye 1957 Spor'dan Beşiktaş alt yapısına katılmıştı.

Benzer Videolar