DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN
BITCOIN 2145188-0.35717%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş'ta ayrılık zamanı! Yıldız futbolcunun lisansı çıkarılmadı
23 okunma

Beşiktaş'ta ayrılık zamanı! Yıldız futbolcunun lisansı çıkarılmadı

Sağ kanat için birçok isimle görüşen Kara Kartal, rotasını İngiltere’ye çevirdi. Siyah-Beyazlılar, İngiliz ekibinde görev alan yıldız futbolcuyu renklerine...

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 07:35
Beşiktaş'ta ayrılık zamanı! Yıldız futbolcunun lisansı çıkarılmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, sağ kanat takviyesi için transfer döneminde birçok yıldız futbolcuyla görüştü. Angel Di Maria, Federico Chiesa, Angel Correa ve Pablo Solari gibi isimler transfer listesinde yer almış, ancak anlaşma sağlanamamıştı. Bu durum üzerine Siyah-Beyazlılar alternatif oyunculara yöneldi.

DANİMARKA’DAN LEREGER İDDİASI

Orta saha için takviye arayan Beşiktaş, rotasını Danimarka’ya çevirdi. Danimarka basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, Kopenhag’ın 31 yaşındaki oyuncusu Lerager’i kadrosuna katmayı hedefliyor. Deneyimli futbolcunun Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı da iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a karşı da forma giyen Lerager, kariyeri boyunca Genoa ve Bordeaux gibi takımlarda da oynadı. Bu sezon 6 maçta 2 asist yaptı.

Beşiktaşta ayrılık zamanı Yıldız futbolcunun lisansı çıkarılmadı

 

CHELSEA’DEN ANGELO LİSTEYE GİRDİ

Beşiktaş Yönetimi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin genç yıldızı Angelo’yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. 19 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edildi.

Beşiktaşta ayrılık zamanı Yıldız futbolcunun lisansı çıkarılmadı

 

15 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Ancak Siyah-Beyazlılar bu rakamı ödemeye sıcak bakmıyor. Bu nedenle genç oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması ihtimali gündeme geldi. Chelsea, Angelo’yu 2023 yılında Santos’tan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

CHAMBERLAİN’DE YOLUN SONU

Kadro planlamasında yer almayan Alex Oxlade-Chamberlain’in Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) lisansı hala çıkarılmadı. 2 yıllık sözleşmesi kalan İngiliz orta saha oyuncusu için gelen tüm teklifler değerlendiriliyor. 31 yaşındaki oyuncunun takımdan gönderilmemesi durumunda sözleşmesinin feshedilmesi ihtimali üzerinde duruluyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP