DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154483-0.22424%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş'ın yıldızı Ciro İmmobile'nin babası konuştu! 'Zaten Türkiye'de kral'
18 okunma

Beşiktaş'ın yıldızı Ciro İmmobile'nin babası konuştu! 'Zaten Türkiye'de kral'

Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı Ciro İmmobile şimdiden siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline geldi. İmmobile'nin babası Antonio Immobile, oğluyla ilgili...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 10:34
Beşiktaş'ın yıldızı Ciro İmmobile'nin babası konuştu! 'Zaten Türkiye'de kral'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro İmmobile, siyah-beyazlı formayla hızlı bir uyum sağladı ve taraftarların beğenisini kazandı. Süper Kupa finalinde Galatasaray’a karşı attığı gol, bu uyumun bir kanıtı oldu. İtalyan golcünün babası Antonio Immobile, oğlunun Türkiye’deki performansıyla gurur duyduğunu belirtti.

Il Giornale dello Sport’a verdiği röportajda Antonio Immobile, “İyi bir başlangıç, yolun yarısıdır” diyerek oğlunun Türkiye’de büyük bir sevgiyle karşılandığını vurguladı. Medya, Ciro İmmobile için “Türkiye’de bir kral, bir kahraman” ifadelerini kullanarak popülaritesine dikkat çekti.

Baba İmmobile, oğlunun başarısının devam etmesini ve Türkiye’de gol kralı olmasını umduğunu ifade etti. Geleceğin belirsiz olduğunu ve Ciro’nun başarılı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Beşiktaşın yıldızı Ciro İmmobilenin babası konuştu Zaten Türkiyede kral

Ciro İmmobile, babasına duyduğu derin sevgiyle biliniyor. Babasının doğum gününde, “Birçok kişi bana futbol oynamayı öğrettiğini söylüyor ama bu, bana gerçekte öğrettiğin şeyle karşılaştırıldığında çok az şey ifade ediyor. Tıpkı senin gibi ciddi, dürüst ve sadık bir adam olmayı öğrettin. İşte bu gerçekten önemli. Doğum günün kutlu olsun baba seni seviyorum” sözleriyle duygularını ifade etmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP