Beşiktaş'ın Lyon kadrosu açıklandı | Ersin Destanoğlu gelişmesi! 3 yıldız kadroda yok

Beşiktaş'ın yarın akşam Fransa'da oynayacağı Lyon maçının kadrosu açıklandı. Kaiflede 3 yıldızın yokluğu dikkat çekerken Ersin Destanoğlu ile ilgili de...

UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a konuk olacak Beşiktaş, karşılaşma öncesinde kadrosuyla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Siyah-beyazlılar'da üç önemli oyuncu sakatlığı nedeniyle Lyon maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın kadrosunda yer almayan isimler milli kaleci Mert Günok, Gabriel Paulista ve Milot Rashica. Üç yıldız futbolcunun sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'ın Lyon maçına genç kaleci Ersin Destanoğlu'nu dahil ettiği bildirildi.

Beşiktaş'ın Lyon maçı kadrosu şu şekilde:

Beşiktaş'ta yaşanan kaleci krizi, Ersin Destanoğlu'nun Lyon maçında oynamak için hazır olduğunu açıklamasıyla çözüme kavuştu. Mert Günok'un sakatlığı nedeniyle kalede deneyimli bir isme ihtiyaç duyan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronkhorst, Ersin'in kararlılığına güvendi.

Ersin Destanoğlu'nun hazır olmaması durumunda ise genç kaleciler Göktuğ Baytekin ve Emir Yaşar Lyon kafilesine dahil edildi. Beşiktaş, Lyon maçında kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet edecek.

Beşiktaş'ın Lyon maçı öncesi son antrenmanında Gabriel Paulista, Milot Rashica ve Mert Günok sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Ersin Destanoğlu ise antrenmana katılarak kendini denedi. Beşiktaş'ın antrenmanı top kapma ve pas çalışmalarıyla gerçekleşti.

Beşiktaş, Lyon'a gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Fransa'ya hareket edecek.

Beşiktaş, 17 yaşındaki kaleci Mehmet Tuğra Yeşilyurt ile 2026-27 sezonu sonuna kadar süren bir profesyonel sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Tuğra'nın gelecekte önemli hizmetlerde bulunacağını belirtti. Tuğra, 2019 yılında Ünye 1957 Spor'dan Beşiktaş alt yapısına katılmıştı.

Benzer Videolar