Beşiktaş-Konyaspor maçı öncesi son dakika! Şimdi Semih zamanı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş Konyaspor maçı oynanıyor. Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, 7 maçtır özlem duyduğu ilk 11’deki formasına...

Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynadığı milli ara öncesi maçta taraftarını üzen beraberliğin ardından Konyaspor maçında galibiyetle yüzleri güldürmeyi hedefliyor. Karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak ve hakem Kadir Sağlam tarafından yönetilecek.

Ligde 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Bronckhorst'un ekibi, Konyaspor engelini aşarak hafta içi Avrupa Ligi'nde Lyon'a karşı oynayacağı maç öncesinde moral bulmayı amaçlıyor. Beşiktaş'ta Paulista, Rashica ve Necip sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Emirhan, stoperde Uduokhai'nin yanında görev alacak. Sakatlıktan dönen kaleci Mert ise yeniden kaleyi koruyacak. Musrati de son 3 maçta forma giyemediği için sahaya dönüyor.

ŞİMDİ SEMİH ZAMANI

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, 7 maç sonra ilk 11'e geri dönmeye hazırlanıyor. Eksik oyuncuların yokluğunda özellikle milli futbolcu konusunda Bronckhorst'un vereceği karar merak konusu. 19 yaşındaki Semih, son dönemdeki tartışmalardan sıyrılmış ve sadece 11'e dönmeye odaklanmış, bu isteğini de teknik ekibe iletmiş.

Dünkü antrenmanda Bronckhorst, Semih'i yanına çağırıp kendisinden beklentilerini detaylı bir şekilde açıklamış ve genç oyuncuya olan ilgisi gözle görülür şekilde artmış. İdmanda gösterdiği performansıyla göz dolduran Semih'in, Konyaspor maçında sahaya çıkmaya hazır olduğu ifade ediliyor.

Sol kanatta Semih ve Muçi arasında yaşanan forma rekabetinin ardından Semih'in 11'de başlayacağı ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor. Muçi ise sağ kanatta Rashica'nın yokluğunda Joao Mario ile birlikte forma için mücadele edecek.

Benzer Videolar