Beşiktaş çıldırdı! Ara transferde iki bomba yıldız geliyor…

Beşiktaş, ara transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Listeyi şimdiden hazırlayan siyah-beyazlı ekibin kurmayları, sol bek için 2 yıldız futbolcunun peşine...

## Beşiktaş Transferde Harekete Geçti: Sol Bek Takviyesi İçin 2 Yıldız Hedefte!

Ocak ayı transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, sol bek pozisyonuna takviye yapmak için iki yıldızın peşine düştü. Siyah-Beyazlılar, sol bek tartışmasına noktayı koymak için bu transferleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Bakhtiyor Zaynutdinov'un ayrılık kararı, Beşiktaş'ta sol bek arayışını hızlandırdı. Ağustos 2023'te 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle CSKA Moskova'dan transfer edilen Kazak futbolcu, bu sezon sadece 2 maçta 5 dakika forma şansı buldu. Beşiktaş'ta beklediği şansı bulamayan Zaynutdinov, devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Guti Hernandez, teknik direktör olarak Arjantin'e dönüyor. Beşiktaş'ta futbolculuk ve yardımcı antrenörlük yapan İspanyol teknik adam, Arjantin ekiplerinden San Lorenzo'nun başına geçmek için görüşmelere devam ediyor.

Beşiktaş'ın sol bek arayışında ilk hedefi PSV Eindhoven'dan Mauro Junior. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, hem sol bek hem de sağ bek ve sol kanat pozisyonlarında görev alabiliyor. Çok yönlü yapısıyla dikkat çeken Mauro, Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirebilecek bir aday olarak değerlendiriliyor. Avrupa'dan başka kulüplerin de Mauro Junior'u takip ettiği biliniyor.

Beşiktaş, sol bek için diğer bir aday olarak Ghislain Konan'ı da listesine ekledi. Al Nassr'dan ayrılan 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu için görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Arthur Masuaku'nun ayrılma ihtimaline karşı sol beki 2 isimle güçlendirmeyi hedefliyor. 5 milyon Euro piyasa değeri bulunan Konan, kariyerine Asec Mimosas, Reims ve FC Nantes gibi kulüplerde devam etti ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giydi.

Benzer Videolar