Beşiktaş Galatasaray karşısında seriyi sürdürme peşinde

Trendyol Süper Lig’de oynadığı 8 müsabakada mağlubiyet görmeyen Beşiktaş, bu seriyi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor. Siyah-beyazlılar, ilk 9 maçını...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında, 28 Ekim Pazartesi günü, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst önderliğinde sezona harika bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 8 lig maçında 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Rakip fileleri 17 kez havalandıran Kartal, kendi kalesinde ise sadece 5 gol gördü.

Beşiktaş, namağlup unvanını korumak için mücadele ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte ligde namağlup kalan üç takımdan biri olan Beşiktaş, derbide elde edeceği bir galibiyetle hem rakibinin seriyi sonlandırmasını engellemek hem de kendi unvanını korumak istiyor. Beşiktaş, son olarak 2016-2017 sezonunda ilk 9 maçını yenilgisiz tamamlamıştı. O sezon Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, ilk 14 maçlarında 9 galibiyet ve 5 beraberlikle mağlubiyet yüzü görmemişti.

2016-2017 sezonundan sonra, Beşiktaş'ın en iyi serisi 2021-2022 sezonunda Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde, 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle gerçekleşmişti.

Giovanni van Bronckhorst, Mircea Lucescu'nun ardından en uzun namağlup seriye sahip teknik direktör. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, namağlup serisiyle şimdiden siyah-beyazlıların tarihine adını yazdırdı. 49 yaşındaki teknik adam, Mircea Lucescu'nun 2002-2003 sezonunda elde ettiği 26 maçlık yenilmezlik serisinden bu yana siyah-beyazlı takımda görev alan teknik direktörler arasında ilk sezonunda en uzun namağlup serisi kaydeden isim. Ligde 8 maçta rakiplerine 3 puan şansı vermeyen van Bronchorst'u, 2007-2008 sezonunda 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle bunu başaran Ertuğrul Sağlam takip ediyor. Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray karşısında da yenilgisizliğini sürdürmek istiyor.

Benzer Videolar