Beşiktaş, Avrupa’da ilk galibiyetini almak istiyor… Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk haftasında Ajax’a mağlup olan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Eintracht Frankfurt’u ağırlıyor. Süper Lig’de namağlup...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor! Beşiktaş, grubunda Eintracht Frankfurt, Lyon, Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo/Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile mücadele edecek. Bu maçla birlikte Avrupa'da 246. kez sahneye çıkan siyah-beyazlılar, taraftarının önünde Alman ekibini devirerek 3 puanla tanışmayı hedefliyor. Ancak sakatlığı bulunan Moatasem Al Musrati'nin bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Ligde Kayserispor maçında aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkan Gedson Fernandes ise ilk 11'de sahaya çıkmaya hazır.

Eintracht Frankfurt ise ilk hafta Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı. Beşiktaş deplasmanına sakatlıklar damga vurdu: As kaleci Kevin Trapp ve uzun süredir sakat olan Oscar Hojlund kadroda yer alamıyor. Trapp'in yerine Kauã Santos'un kaleyi koruması bekleniyor.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı bugün saat 22:00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton yönetecek. Yardımcıları ise Daniel McFarlane ve David McGeachie, 4. hakem ise Christopher Graham olacak.

"Beşiktaş- Eintracht Frankfurt" maçında Türkiye'nin en yüksek iddaa oranlarını Misli'de bulabilirsiniz!

Dikkat çeken istatistikler:

Misli yazarı Safa Can Konuksever'in yorumu:

Galatasaray'da Muslera cezası, Osimhen sakatlığı nedeniyle yoklar. Sallai Avrupa listesinde yer almıyor. Kaleci Günay Güvenç PAOK karşısında başarılı görünürken, Osimhen'in yokluğu Rigas Skola ceza alanı içindeki baskıyı etkileyecek. Burada Mauro Icardi'nin golcü kimliğinin devreye gireceğini düşünüyorum. Barış Alper Yılmaz'daki form düşüklüğü tek soru işaretim. O da gününde olursa, farklı bir galibiyetten söz etmek yanlış olmaz. Rigas Skola, Letonya Ligi'nde lider ve yüksek bir kazanma alışkanlıkları var. Ancak Galatasaray'la arasında büyük bir kalite farkı bulunuyor. Oran riskini göz önünde bulundurarak, Galatasaray'ın ilk yarıyı önde tamamlama ihtimalini daha yüksek görüyorum. Sürprizim ise Gabriel Sara golü.

Misli'den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli'ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli'ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. "Şampiyon Oranlar"ın ve özel oyunların yer aldığı Misli'de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Benzer Videolar